Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Biggameing Dolandırıcıdır.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan rapcii17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

rapcii17

Level 5
TM Üye
Katılım
11 Ara 2010
Konular
134
Mesajlar
797
Reaksiyon Skoru
44
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
127
MmoLira
43
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar.
Bu sabah biggameing firmasından ek hizmetlerde sms paketi satın aldım.
Whatsapptan da iletişime geçtik ve muhasebe kaydı vs oluşturuldu.Deneme amaçlı en düşük paketini almak istedim.
5binlik paket değil 10binlik paket sunuyorlarmış pekala dedim.125 TL Tutarda.Cepten havale edince 130 TL Oldu.
Neyse işte ha şimdi reklama başlanacak ha yarım saate derken.Santralde sorun olduğunu işte gece 9 da reklama başlayacağını söyledi.
Saat 21:00 oldu herhangi bir cevap gelmedi yazdığımda ise mesajıma görüldü atıldı bırakıldı dönüş yapılmadı.Sitede muhasebe kaydında ise hala ödenmemiş fatura olarak gözüküyor.
Elimde faturası falan var yolladığıma dair maile dekontta aldım.Bir hak talep edebiliyor muyum sizce?
biggaming.png

biggameingşikayet.png
 
Şikayetiniz onaylanmıştır.

Hakkınızı yasal yollar ile arayabilirsiniz. Ek olarak https://www.cimer.gov.tr adresine gerekli kanıtlarınız ile birlikte dekont vs konuşma tarzındaki kanıtlarınızı sunarak şikayetçi olabilirsiniz.
 
Teşekkür ederim.Cimere elimdeki kanıtları dekont ve whatsapp konuşmasını dahil yolladım.130 lira para neyse de.Benim başıma gelen bir başkasının da başına gelmemesi için bu konu üstte kalırsa güzel olur. Bir başka arkadaşımız da dolandırılıp mağdur olmaması dileğiyle.
 
geçmiş olsun çok kişiyi çarptılar cimer birşey yapmıyor doğrudan en yakın karakol veya savcılıkta suç duyurusunda bulunalım

Teşekkür ederim.Cimere elimdeki kanıtları dekont ve whatsapp konuşmasını dahil yolladım.130 lira para neyse de.Benim başıma gelen bir başkasının da başına gelmemesi için bu konu üstte kalırsa güzel olur. Bir başka arkadaşımız da dolandırılıp mağdur olmaması dileğiyle.
 
Tamamdır savcılıkta suç duyurusunda bulunacağım.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst