onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor [RELEASE][GF] W2GF - Metin2 Multihack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bilinmeyen hata alanlar diğer hileleri kaldırsın mt2 klasöründen sonra tekrar denesinler, aynı hatayı alırsanız mt2 yi silip tekrar kurun, bu şekilde hata vermeden çalışıyor
eyvallah reis çok sağol işe yaradı. Metin2 yi silip baştan yükleyince oldu

bilinmeyen hata alanlar diğer hileleri kaldırsın mt2 klasöründen sonra tekrar denesinler, aynı hatayı alırsanız mt2 yi silip tekrar kurun, bu şekilde hata vermeden çalışıyor

Başka yolu yok mu hocam. Benim bölge olarak sıkıntı yaşanıyor. İndirmem tekrar kurmam 4 5 saat aldığı oluyor. Şuanda aynı hatayı bende alıyorum . Hileden eser yok kaldırıp tekrar kuruyorum. Çalışmıyor hata veriyor.

Başka yolu yok mu hocam. Benim bölge olarak sıkıntı yaşanıyor. İndirmem tekrar kurmam 4 5 saat aldığı oluyor. Şuanda aynı hatayı bende alıyorum . Hileden eser yok kaldırıp tekrar kuruyorum. Çalışmıyor hata veriyor.
klasörde eski hilelere ait olan tüm dosyaları silebilirsen oda işe yarıyor.

oyun açılınca normal ama hileyi açtığım zaman oyun buga girmiş gibi oluyor ekran kararıyor acaba neden başka bu sorunu yaşayan var mı? acil cevap verebilir misiniz? daha önce böyle bir şey yoktu ve skill bot çalışmıyor

Son düzenleme:
Oyuna girip hileyi açtığımızda oyun buga giriyor ekran kararıyor hiçbirşey yapılmıyor yardımcı olurmusunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri