- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
eyvallah reis çok sağol işe yaradı. Metin2 yi silip baştan yükleyince oldubilinmeyen hata alanlar diğer hileleri kaldırsın mt2 klasöründen sonra tekrar denesinler, aynı hatayı alırsanız mt2 yi silip tekrar kurun, bu şekilde hata vermeden çalışıyor
- Konular
- 9
- Online süresi
- 3h 19m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 75
- DevLira
- 0
bilinmeyen hata alanlar diğer hileleri kaldırsın mt2 klasöründen sonra tekrar denesinler, aynı hatayı alırsanız mt2 yi silip tekrar kurun, bu şekilde hata vermeden çalışıyor
Başka yolu yok mu hocam. Benim bölge olarak sıkıntı yaşanıyor. İndirmem tekrar kurmam 4 5 saat aldığı oluyor. Şuanda aynı hatayı bende alıyorum . Hileden eser yok kaldırıp tekrar kuruyorum. Çalışmıyor hata veriyor.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
klasörde eski hilelere ait olan tüm dosyaları silebilirsen oda işe yarıyor.Başka yolu yok mu hocam. Benim bölge olarak sıkıntı yaşanıyor. İndirmem tekrar kurmam 4 5 saat aldığı oluyor. Şuanda aynı hatayı bende alıyorum . Hileden eser yok kaldırıp tekrar kuruyorum. Çalışmıyor hata veriyor.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1m 7s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
oyun açılınca normal ama hileyi açtığım zaman oyun buga girmiş gibi oluyor ekran kararıyor acaba neden başka bu sorunu yaşayan var mı? acil cevap verebilir misiniz? daha önce böyle bir şey yoktu ve skill bot çalışmıyor
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)