HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2Distribute yi nasıl exe olarak çeviricez yardımcı olur musunuz ?
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu konudaki office pc yok onda o hata alıyorsun office kur sorun kalkarhttps://hizliresim.com/rgC8Z8
bunlar güncel mi sende peki bakabilirmisin? aldığın hatayı bende aldım yaşadığım sorunu metin2 ile alakalı aratarak bulamadım.
diğer önceki konuşmam'da söylemek istediğim (ortam değişkenleri ekleme) onu dene birde resimdeki sürümlerin eklimi diye bir bak inşallah yardımcı olabilmişimdir.hayırlı günler dilerim
Sıfır dan bir metin 2 kur onun içine pack dosyalarını at root kapatmasını da güzel yap eksiksiz biçimde sornun ortadan kalkacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 7117
Metin2Distribute yi nasıl exe olarak çeviricez yardımcı olur musunuz ?
İnternette bilgi bulamadım malesefMetin2yi tekrardan yüklemeyi dene yada hatayı internette aratarak çözümleri bulabilirsin
Metin2 yi yeni kurdum, root ile alakası olduğunu düşünmüyorum exe açılmıyor çünküSıfır dan bir metin 2 kur onun içine pack dosyalarını at root kapatmasını da güzel yap eksiksiz biçimde sornun ortadan kalkacaktır.