Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metinkral26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aa.PNG

Metin2Distribute yi nasıl exe olarak çeviricez yardımcı olur musunuz ?

Çözüm
Çok fazla alt klasörlendirme içinde açıyorsan windows engelliyordur. Client dosyasını masaüstüne çek öyle aç. Windows'un saçma sapan hatalarından biri
https://hizliresim.com/rgC8Z8
bunlar güncel mi sende peki bakabilirmisin? aldığın hatayı bende aldım yaşadığım sorunu metin2 ile alakalı aratarak bulamadım.
diğer önceki konuşmam'da söylemek istediğim (ortam değişkenleri ekleme) onu dene birde resimdeki sürümlerin eklimi diye bir bak inşallah yardımcı olabilmişimdir.hayırlı günler dilerim

https://hizliresim.com/rgC8Z8
bunlar güncel mi sende peki bakabilirmisin? aldığın hatayı bende aldım yaşadığım sorunu metin2 ile alakalı aratarak bulamadım.
diğer önceki konuşmam'da söylemek istediğim (ortam değişkenleri ekleme) onu dene birde resimdeki sürümlerin eklimi diye bir bak inşallah yardımcı olabilmişimdir.hayırlı günler dilerim

visual.PNG

Bu şekilde bende de

Uygulama şuanda exe zaten ama illada dosya uzantısını görmek istiyorsan Klasöre girdikten sonra Sol üst tarafta görünüme tıklayıp Dosya adı uzantısı seçeneğine tıklayıp aktif edebilirsiniz.
Exe açılma sorunu yaşıyorsanız bi resim atarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim.

Uygulama şuanda exe zaten ama illada dosya uzantısını görmek istiyorsan Klasöre girdikten sonra Sol üst tarafta görünüme tıklayıp Dosya adı uzantısı seçeneğine tıklayıp aktif edebilirsiniz.
Exe açılma sorunu yaşıyorsanız bi resim atarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim.
En başta " msvcr120.dll " hatası aldım
o sorunu çözdükten sonra " 0xc00007b " hatası almaya başladım şuanda exe ye tıkladığım da

bu hatayı alıyorum kısaca açılmıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri