HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Boş yapma, uç başka yere artık kim nasıl bir dile sahipse o dille yaklaşıyorum, seversiniz. Sevsinler kitleni...Sorun şu ki tema adı değil başlık firmamın adı.
Antler teması diyerek başlık açıp buyukweb de de aynı tema var deseydin sorun olmazdı zaten.
Ben hak etmeyene dert olmam o yüzden hiç umrumda değil.
Kendin çal kendin oyna. Benim kitlem sen ve senin gibi insanlar değil olmayacak.
@buyukweb ayrıca favicon firmaya ait olunca favicon olur, gayrı olduğu zaman icon haline gelir. Yaz bir kenara.
Bari favicon nedir falan yaz araştır.
Bilmeden bilmişlik yapma bre cahil.
Tarti
Boş yapma, uç başka yere artık kim nasıl bir dile sahipse o dille yaklaşıyorum, seversiniz. Sevsinler kitleni...
Tamam canım sen üzülme tekrar ezmem seni böyle. Yazmıyorum raporladim sitemin adı ve içeriği kalksin diye.
Sen sağda solda dersin buyukweb beni hesaba aldı cevap verdi diye.
Haydi hayırlı geceler. Ellerinizi sık sık yıkayın arkadaşlar mikrop riski çok fazla. Dezenfekte önemli.
Off, cidden tüm laf sokma potansiyeliniz bu mu yani. Neyse tek beceremediğiniz şey bu değil üzülmeyin. Gerek devrik cümlelerden, gerek saçma cümlelerden, gerek sitedeki "icon'u" değiştirmeyişinizden, favicon hakkındaki bilgine verilecek nihailik ortada, susam. Egolara bak. Biz elimizi yıkarız, siz beyninizi yıkan zira o çöplük dezenfekte ile arınamaz.Bari favicon nedir falan yaz araştır.
Bilmeden bilmişlik yapma bre cahil.
Tarti
Tamam canım sen üzülme tekrar ezmem seni böyle. Yazmıyorum raporladim sitemin adı ve içeriği kalksin diye.
Sen sağda solda dersin buyukweb beni hesaba aldı cevap verdi diye.
Haydi hayırlı geceler. Ellerinizi sık sık yıkayın arkadaşlar mikrop riski çok fazla. Dezenfekte önemli.
Son düzenleme:
Off ya, cidden ya tüm laf sokma potansiyeliniz bu mu yani. Neyse tek beceremediğiniz şey bu değil üzülmeyin. Gerek devrik cümlelerden gerek saçma cümlelerden gerek sitedeki "icon'u" değiştirmeyişinizden favicon hakkındaki bilgine verilecek nihailik ortada, susam. Egolara bak.
Sokulan lafı anlamakta bi zeka ister
) Haydi uzatmayalım çocukla çocuk olduk gece gece. Söz yazmıyorum daha.
Artık çok geç.Sokulan lafı anlamakta bi zeka ister)
Haydi uzatmayalım çocukla çocuk olduk gece gece. Söz yazmıyorum daha.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)