HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şu an hali hazırda BuyukWeb bu paneli kullanıyor.
Panel HTML5 dili ile yazılmış. Tema zaten farklı platformlarda wareze düşmüş durumda.
Paneli kullanacak firmalar ileri seviye bir vizyona sahip ise sözde yılların tecrübesi buyukweb gibi iconunu bile değiştirmeden warez halini kullanmalarını tavsiye etmem, en azından iconunu değiştirsinler
Unutmayın; kendi işine önem vermeyen müşterinin işine önem veremez.
![]()
Temanın görüntüsü
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Favicon dan bizim müşteri onemimize gelmiş.
Konuyu raporlamayacagim senin gibi senelerdir kaç kişiye dert olmuşuz görüyorum güzel. Hoşuma gidiyor böyle zekalar görmek belki mazoşistlik denilebilir.
Ancak size duyulacak başka duygu yok.
Favicona icon diyen adamsın büyük adamsın (!) vesselam

Son düzenleme:
Raporlasana biFavicon dan bizim müşteri onemimize gelmiş.
Konuyu sildirmeyecegim raporlamayacagim bile senin gibi senelerdir kaç kişiye dert olmuşuz görüyorum güzel. Hoşuma gidiyor böyle eksi zekalar görmek belki mazoşistlik denilebilir.
Her şeyi bildiğini düşünüp hiç bir şey bilmeyen birer hiçsiniz
Oynayın buralarda umarım zeka kazanırsınız.
Panel zaten ücretsiz, yok raporlamayacağım yok sildirmeyeceğim falan
havanızı yesinler.
Son düzenleme:
Teşekkürler.
tenks bro
Teşekkürler oğuz![]()
Rica ederim.
Önce terbiyenizi takının sonra benimle kafa yoracak ringe girin.
Ayrıca raporlasanız bile hiçbir şey yapamazsınız zira tekrar ediyorum, sözde koca profesyonel firmanız warez tema kullanıyor. Warez olan bir temada bir hak arayamazsınız. Bu arada eğer bununla mutlu oluyorsanız, doğrudur içime dert oldunuz. Nitekim profesyonel firmalar içine dert olduğu kişilerden haz almak yerine bunun nedenini araştırır![]()
Sorun şu ki tema adı değil başlık firmamın adı.
Antler teması diyerek başlık açıp buyukweb de de aynı tema var deseydin sorun olmazdı zaten.
Ben hak etmeyene dert olmam o yüzden hiç umrumda değil.
Kendin çal kendin oyna. Benim kitlem sen ve senin gibi insanlar değil olmayacak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)