https://forum.turkmmo.com/konu/3711827-eric-bloodaxe-altyapi-server-files-offline-shop/Bu filesin Bilinen Bir sorunu hatası varmı geliştirmeye açıkmıdır yorumarı okudum da bulamadım Bir şey
Hızlı ch ile of shoptaki açığın alakası yok hızlı ch eklesende eklemesende of shopta açık var düzenleme yerini KALDIR.hızlı ch sistemi eklemezsem offline shopta sorun yok yani doğrumu anladım ?
anlayamadım hocam düzenleme yerini derken ? ben filesi açmadım hiçHızlı ch ile of shoptaki açığın alakası yok hızlı ch eklesende eklemesende of shopta açık var düzenleme yerini KALDIR.
Ofline shop kurduktan sonra shopu bozmadan item ekle sil bölümü var bu bölümü kaldırıp normal of shop gibi yapacaksın örnek :anlayamadım hocam düzenleme yerini derken ? ben filesi açmadım hiç
python dan kaldırsında patlatalım xdOfline shop kurduktan sonra shopu bozmadan item ekle sil bölümü var bu bölümü kaldırıp normal of shop gibi yapacaksın örnek :
Ekli dosyayı görüntüle 5983
İşaretlediğim bölümde pytondan düzenle vb. kısımları var oraları kaldırıp src bölümlerinide kaldırman gerek ancak anlamıyorsan cmdden yetkileri büyültebilirsin.
python dan kaldırsında patlatalım xd
Hoş geldin çikolaytım nerelerdesin sen