M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Cevaplandı Oyundaki itemi kopyalama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tyrsgej
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tyrsgej

Level 4
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
40
Çözüm
33
Online süresi
3d 14h
Reaksiyon Skoru
151
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
100
MmoLira
89
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunda var olan bir itemi kopyalayıp iconunu değiştirip yeni item yaratmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Oyunda var olan bir itemi kopyalayıp iconunu değiştirip yeni item yaratmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Txt kullanıyorsan itemin kodunu arat bul o bölümü full kopyala sonra en alta in yapıştır kod oluştur kodu saçma sapan 999999 yapma silah koduna uygun bir şey yap 24109 gibi. Sonra kapat locale ve ftp at item proto işimiz bitti. Şimdi gel localetr içindeki item_liste ordanda kodunun satırını kopyala en alta in yapıştır item protoda yaptığın itemin kodunu yap. Şimdi icon değiştiriyorsan aynı item listi açınca görürsün zaten ama foto atayım :
Screenshot_1.jpg

icon/item/01110.tga Burası iconu envanter görüntüsü
ymir work/item/weapon/01110.gr2 burası eline taktığındaki görüntüsü

Txt kullanıyorsan itemin kodunu arat bul o bölümü full kopyala sonra en alta in yapıştır kod oluştur kodu saçma sapan 999999 yapma silah koduna uygun bir şey yap 24109 gibi. Sonra kapat locale ve ftp at item proto işimiz bitti. Şimdi gel localetr içindeki item_liste ordanda kodunun satırını kopyala en alta in yapıştır item protoda yaptığın itemin kodunu yap. Şimdi icon değiştiriyorsan aynı item listi açınca görürsün zaten ama foto atayım :
Ekli dosyayı görüntüle 5520
icon/item/01110.tga Burası iconu envanter görüntüsü
ymir work/item/weapon/01110.gr2 burası eline taktığındaki görüntüsü
Yeni kahramanlık gibi birşey ekleyeceğim için gr2 yapmaya gerek yok değil mi

Yeni kahramanlık gibi birşey ekleyeceğim için gr2 yapmaya gerek yok değil mi
Kahramanlık derken anlamadım sen hiç silmek ile uğraşma o zaman ben sana direk söyleyim:
30196
itemini kopyala sonraki adımları yukarıda yazdığım gibi uygula.

Kahramanlık derken anlamadım sen hiç silmek ile uğraşma o zaman ben sana direk söyleyim:
30196
itemini kopyala sonraki adımları yukarıda yazdığım gibi uygula.
Kahramanlık madalyonu mesela başlangıç itemi olarak değerleri düşük şekilde ayarlama yapılacak. Normali yine aynı özellikte kalacak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri