TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Cevaplandı metin2 p-server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cebable
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 377

cebable

Manuş Hitne
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
260
Çözüm
3
Online süresi
1mo 9h
Reaksiyon Skoru
1,515
Altın Konu
40
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
282
MmoLira
7,045
DevLira
640
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm hostingden sunucu vs almayacagım kendi bilgisayarımı sunucu yapacagım bunun için ve metin2 için gerekli olan programları yazabilir misiniz rica etsem.. şimdiden teşekkürler

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
merhaba belli bi süre bekleyim bi cevap gelmedigi için farklı x sitelerinden buldum..
locall olarak pc den metin2 oynamak düzenlemek yada server filesini geliştirmek için öncelikle bilgisayarına bu proramları yüklemelisin
1: Orakle Wm Viritüal Box
2. .vhd uzantılı Freebsde işletim sistemi
3. putty
4. navicat
5. notepad++

başlanğıc için bunlar :) konunun cevaplandıysa sol tarafta bulunan kupa işaretini secmen kafi :)
Konu kapatılması yapılmamaktadır, sorununuz çözüldüyse bizimle paylaşır mısınız?
merhaba belli bi süre bekleyim bi cevap gelmedigi için farklı x sitelerinden buldum..

locall olarak pc den metin2 oynamak düzenlemek yada server filesini geliştirmek için öncelikle bilgisayarına bu proramları yüklemelisin
1: Orakle Wm Viritüal Box
2. .vhd uzantılı Freebsde işletim sistemi
3. putty
4. navicat
5. notepad++

başlanğıc için bunlar :) konunun cevaplandıysa sol tarafta bulunan kupa işaretini secmen kafi :)

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri