B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Online Server Açmak için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan benekliboga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 128

benekliboga

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
2d 9h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
531
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar iyi çalışmalar
Filesim ve panelim hazır vslik Server açmak istiyorum 30k bandında bütçem var. Sizlerden hem akıl hemde yol göstermenizi rica edeceğim. Bu ilk açılışım olacak. Bundan sonraki adımlarım ne olmalı nasıl ilerlemeliyim hile koruma vs. Vs adım adım dikkat edilmesi gerekilenler ve yapılması gerekenler neler olmalı. Teşekkür ederim şimdiden

Filesim ve panelim hazır vslik Server açmak istiyorum 30k bandında bütçem var. Sizlerden hem akıl hemde yol göstermenizi rica edeceğim. Bu ilk açılışım olacak. Bundan sonraki adımlarım ne olmalı nasıl ilerlemeliyim hile koruma vs. Vs adım adım dikkat edilmesi gerekilenler ve yapılması gerekenler neler olmalı. Teşekkür ederim şimdiden
Sadece vslik olacaksa açmayın direk content olmadığı için oyuncu kalıcı olmuyor, yanına farm eklemeniz gerekli, başlangıç için svside yeterli bir koruma olacaktır sonrasında sekmeme gibi hileleri engellemek için cshield runik değerlendirebilirsiniz.

çok fazla vs'lik server açmıs biri olarak söylüyorum , VS'lik de verdiğin parayı kazanamazsın ve eğlence için acılır , farmsız actıgında ne kadar reklam yaparsan yap , oyuncu az gözüküyor , sebebi su ; oyunda farm olmayınca vs atan cıkıyor , 5 dk önce 100 kişi varken 5 dk sonra 10 kişi kalıyor , her dakika anlık oyuncu olmuyor , özellikle sabah ve gece saatlerinde , buda sıfırdan gelen oyuncu online yok diyip oyunu bırakmasına sebeb oluyor, bunları bil diye yazıyorum yanlıs anlasılma olmasın , umarım bol userli sezon geçirirsin <3

Sadece vslik olacaksa açmayın direk content olmadığı için oyuncu kalıcı olmuyor, yanına farm eklemeniz gerekli, başlangıç için svside yeterli bir koruma olacaktır sonrasında sekmeme gibi hileleri engellemek için cshield runik değerlendirebilirsiniz.
çok fazla vs'lik server açmıs biri olarak söylüyorum , VS'lik de verdiğin parayı kazanamazsın ve eğlence için acılır , farmsız actıgında ne kadar reklam yaparsan yap , oyuncu az gözüküyor , sebebi su ; oyunda farm olmayınca vs atan cıkıyor , 5 dk önce 100 kişi varken 5 dk sonra 10 kişi kalıyor , her dakika anlık oyuncu olmuyor , özellikle sabah ve gece saatlerinde , buda sıfırdan gelen oyuncu online yok diyip oyunu bırakmasına sebeb oluyor, bunları bil diye yazıyorum yanlıs anlasılma olmasın , umarım bol userli sezon geçirirsin <3
Teşekkürler değerli yorumlarınız bilgileriniz için farm var fleste +1000 online gördü pandemi dönemi şimdi ne olur bilemiyorum

Vslik olarak bir oyun açıyorsan her iki yapıyı oynayanı da düşünmen lazım. Vslikçi tayfa hemen VS atabilsin, farmcı tayfa içinde özel farm alanları, mapları vs. getirebilirsin.
PVM tarafını bir anda oyuna getirme haftalık olarak güncelleme olarak getir. PVM oynayan birinin hasarı PVP etki etmesin tamamen PVM odaklı hasar yükseltmek için oynasın. 55-120 mantığı gibi yapabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri