InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı " C++ / C# / Python " Bölümü Hakkında Soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemirhanReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 397

DemirhanReis

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
13
Çözüm
1
Online süresi
20h 51m
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 10 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
437
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhabalar ,

Forumda bulunan "
C++ / C# / Python " bölümde bulunan ve paylaşılmış sistemleri serverime nasıl kurabilirim , detaylı bir şekilde videolu anlatımı mevcutmudur ? Forumda baktım ama bulamadım yada anlamadım ..

Yardımcı olursanız sevinirim , iyi forumlar ..

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz ? Yani şuanki serverimde benim neye bakmam lazım , nerden bakmam lazım ? Zahmet olmayacaksa tabii .. Kusura bakmayın bilgim yokta , öğrenmek istiyorum .

Yani bu o bölümde kuracak olduğunuz sisteme göre değişir. Öncelikle hangi filesi kullanıyorsunuz ? Source dosyalarınız var mı ? Bilişim fileslerini sourcesiz kullanıyorsanız o bölümdeki birçok şeyi kuramazsınız zaten.
videolu anlatım maalesef yok indirdiğin dosyalarda anlatım zaten mevcut oluyor.

Arkadaşlar merhabalar ,

Forumda bulunan "
C++ / C# / Python " bölümde bulunan ve paylaşılmış sistemleri serverime nasıl kurabilirim , detaylı bir şekilde videolu anlatımı mevcutmudur ? Forumda baktım ama bulamadım yada anlamadım ..

Yardımcı olursanız sevinirim , iyi forumlar ..

Bahsettiğiniz bölümde C++ tabanlı sistemlerde mevcut olabiliyor veya sadece python ile kurulumu sağlanan sistemlerde.
Öncelikle source nedir, build nedir bunun hakkında bilginiz yoksa bunu öğrenebilirsiniz c++ tabanlı sistemleri kurabilmeniz için.
İlgili konunun anlatımlarında zaten neyi nasıl yapmanız anlatılıyor orada yazanları birebir uygulayarak sistemi başarılı şekilde kurabilirsiniz eğer kurulum sırasında hata alırsanız buraya konu açabilir veya o konuya yorum yazabilirsiniz.

Bahsettiğiniz bölümde C++ tabanlı sistemlerde mevcut olabiliyor veya sadece python ile kurulumu sağlanan sistemlerde.
Öncelikle source nedir, build nedir bunun hakkında bilginiz yoksa bunu öğrenebilirsiniz c++ tabanlı sistemleri kurabilmeniz için.
İlgili konunun anlatımlarında zaten neyi nasıl yapmanız anlatılıyor orada yazanları birebir uygulayarak sistemi başarılı şekilde kurabilirsiniz eğer kurulum sırasında hata alırsanız buraya konu açabilir veya o konuya yorum yazabilirsiniz.
Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz ? Yani şuanki serverimde benim neye bakmam lazım , nerden bakmam lazım ? Zahmet olmayacaksa tabii .. Kusura bakmayın bilgim yokta , öğrenmek istiyorum .

Son düzenleme:

Yani bu o bölümde kuracak olduğunuz sisteme göre değişir. Öncelikle hangi filesi kullanıyorsunuz ? Source dosyalarınız var mı ? Bilişim fileslerini sourcesiz kullanıyorsanız o bölümdeki birçok şeyi kuramazsınız zaten.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri