- Konular
- 10
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 11d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 1,008
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Metin2 filesları inceliyorum ve araştırıyorum. Fileslardan sistemleri söküp, test ediyorum. MartySama filesler hakkında forumda bazı olumlu yorumlara ve bu fileslerin fixlerinin iyi olduğuna dair yazılar okudum. Acaba ücretli bir şekilde kendisinden files alıp, üzerinde oynamalar yapmam ne kadar sağlıklı olur? Bazı sorularım var, aşağıda belirtiyorum;
Aklıma gelenler bu şekilde. Sizlerin tecrübelerini dinlemek ve sorularıma cevap aramak niyetindeyim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Farklı önerileriniz var mıdır? Detaylarıyla açıklayabilir misiniz?
İyi forumlar.
Metin2 filesları inceliyorum ve araştırıyorum. Fileslardan sistemleri söküp, test ediyorum. MartySama filesler hakkında forumda bazı olumlu yorumlara ve bu fileslerin fixlerinin iyi olduğuna dair yazılar okudum. Acaba ücretli bir şekilde kendisinden files alıp, üzerinde oynamalar yapmam ne kadar sağlıklı olur? Bazı sorularım var, aşağıda belirtiyorum;
- Martysama filesler lisanslı mıdır? Uzaktan filese müdahale edebilir mi?
- Ne kadar güvenlidir?
- Sanırım files temiz bir şekilde satılıyor. Herhangi bir eklenti, sistem vs. ekli midir?
- Kendisinden hizmet aldığımızda özel olarak paylaştığı eklenti, sistemler vs. oluyor mu? Bunlardan ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor muyuz?
- Hatalarımızda, sorunlarımızda dostça yardımcı oluyor mu?
Aklıma gelenler bu şekilde. Sizlerin tecrübelerini dinlemek ve sorularıma cevap aramak niyetindeyim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Farklı önerileriniz var mıdır? Detaylarıyla açıklayabilir misiniz?
İyi forumlar.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
uzun süre kullanıp deneyimlediğim için olabilir mi acaba ben ona 1 yıl önce söylediğim sorunları fixleri 1 yıl sonra yapmaya başladı birkaç yıl önce ondan satın aldığımda sorularıma cevap verir umarım dedim hiç cevap vermedi yazdıklarını okur ama cevap vermez dikkatini çeken birşey olursa cevap veriyordu doğrudan alıp sorunsuz kullan şeklinde zor eksiklerini ve hatalarını bilenler oyunda ciddi sorunlara sebep olabiliyorlar src konusunda tecrübe ve kod okuma olası sorunların tespiti gerekiyor tek sefer de sorunsuz oyun çıkarılabilmesi için o da zor illa gözden kaçan birşey olur ben ve berkay veya diğerleri ilk açtığımız oyunlarda sorunlar yaşadık mı yaşadık her oyun yaşıyor mu sorun yaşıyor her zaman düzelterek ilerleniyor illa metin2 değil farklı bir oyun geliştir sıfırdan mmorpg oyun geliştir yeni onda bile sorun çıkacak mesele düzeltmek ve tecrübe edinmek daha sonra böyle sorunlar yaşamamak için. Marty yi neden kötülediğimi anlamışsındır dosyalarının arkasında yeterince iyi durmaması sebebiyle ona bildirilen sorunları zamanında çözmemesi o yüzden her işi kendin yapıcaksın sorunsuz olması için ben bunu deneyimledim. Hepsinin içinde en temizi eksik de hatalı da olsa marty nin src si zaman kazanmak için sorunlarını biliyorsan düzeltmesi kolay.Acaba sen neden böyle marty filesi kötülerken martysama kullaniyorsun![]()
ben hiç bir zaman hazır dosya öneremem çünkü her bir dosyayı indirmiyorum ben kendim yazıyorum herşeyi fixleri vs eskiden bakardım ilk başladığım zamanlarda sonra fix adı altında paylaşılan daha büyük sorunlara sebep olan şeylerden dolayı hiç bir şeyi almıyorum sorunun ne olduğuna bakıp kendim çözüyordum en verimli şekilde. yanınızda yazılım konusunda tecrübeli biri olması gerek marty ile uğraşırsanız yada hazır bir dosya alabilirsiniz satış yapanlar sorunsuz dosya satmazlar o ayrı mesele illa birşey çıkar en sorunsuz ilerleme şekliniz tecrübeli birinin olması yanınızda herşey elinizde olacak.Turkmmo Altyapı paylaşıldığı tarihe kadar olan fixleri içeriyor diye biliyorum. Sizin öneriniz var mıdır altyapı files konusunda?
İyi forumlar.
Yazdığınız herşeye katılıyorum evet geç cevap vermesi ve src de eksiklerin bulunması doğru fakat sonuçta altyapı bir dosya satın al kur şekilde bir dosya kimse satmaz sorunsuz satılan hiçbir dosya yok bence benim fikrimuzun süre kullanıp deneyimlediğim için olabilir mi acaba ben ona 1 yıl önce söylediğim sorunları fixleri 1 yıl sonra yapmaya başladı birkaç yıl önce ondan satın aldığımda sorularıma cevap verir umarım dedim hiç cevap vermedi yazdıklarını okur ama cevap vermez dikkatini çeken birşey olursa cevap veriyordu doğrudan alıp sorunsuz kullan şeklinde zor eksiklerini ve hatalarını bilenler oyunda ciddi sorunlara sebep olabiliyorlar src konusunda tecrübe ve kod okuma olası sorunların tespiti gerekiyor tek sefer de sorunsuz oyun çıkarılabilmesi için o da zor illa gözden kaçan birşey olur ben ve berkay veya diğerleri ilk açtığımız oyunlarda sorunlar yaşadık mı yaşadık her oyun yaşıyor mu sorun yaşıyor her zaman düzelterek ilerleniyor illa metin2 değil farklı bir oyun geliştir sıfırdan mmorpg oyun geliştir yeni onda bile sorun çıkacak mesele düzeltmek ve tecrübe edinmek daha sonra böyle sorunlar yaşamamak için. Marty yi neden kötülediğimi anlamışsındır dosyalarının arkasında yeterince iyi durmaması sebebiyle ona bildirilen sorunları zamanında çözmemesi o yüzden her işi kendin yapıcaksın sorunsuz olması için ben bunu deneyimledim. Hepsinin içinde en temizi eksik de hatalı da olsa marty nin src si zaman kazanmak için sorunlarını biliyorsan düzeltmesi kolay.
Bu şekilde deneyiminizi detaylı anlatmak arkadaş için daha açıklayıcı olduğunu düşünüyorum