Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba ben mathilda editing !
Yeni açılacak serverlara tanıtım videosu (fragman) yapmaktayım.
Her servera farklı tanıtım videosu tasarlamaktayım.
Basit manada yeni açılan server için genel tanıtım veya kısa ,çarpıcı metinler ve oyun içi görüntülerle harmanladığım videolar editliyorum.
Yapılan işlerim kesinlikle telife takılmaz müziklerin ya telifi alınıyor yada baştan kendim düzenliyorum,isteğe göre satında alınabilir.
Yeni başladığım bu pvp server editi mevzusunda 2 tane servera edit yaptım. Bunları aşağıya ekleyeceğim. Referans olarak iletişime geçip sorabilirsiniz.
Neden beni tercih etmelisiniz ?
Birincisi ben edit,kurgu programları konusunda üniversite eğitimi almış biriyim ve bu işten ekmek yemekteyim.
Tek iş olarak görmediğim işler yapmaktayım. Öncesi sonrasında iletişimde kalmaktayım.
Yapılan iş sonrasında doğmayacağına emin olduğum telif vb. durumlar yaşanırsa para iadesi veriyorum.
Her türden 3d , yazılı, bol efektli , tarihi temalı vb çalışmalar isteğe göre yapılır
Maximum 1 ila 2 gün arası teslim edilir.
Referanslar
120lvlmt2.com
vatan2.com
İletişim1 : https://www.instagram.com/mathildaediting
İletişim2 : delyheart78@gmail.com
MathildaEditing Logo çalışması
*NOT VİDEOLARIN KALİTESİNİ İNSTAGRAM/YOUTUBE DÜŞÜRMEKTEDİR.ORJİNAL VİDEOLARIN KALİTESİ ÇOK YÜKSEKTİR! TESLİM EDİLİRKEN YÜKSEK KALİTELİ TESLİM EDİLECEKTİR!
Yeni server tanıtımları yükleniyor ... ☺İnşAllah !

Yeni açılacak serverlara tanıtım videosu (fragman) yapmaktayım.
Her servera farklı tanıtım videosu tasarlamaktayım.
Basit manada yeni açılan server için genel tanıtım veya kısa ,çarpıcı metinler ve oyun içi görüntülerle harmanladığım videolar editliyorum.
Yapılan işlerim kesinlikle telife takılmaz müziklerin ya telifi alınıyor yada baştan kendim düzenliyorum,isteğe göre satında alınabilir.
Yeni başladığım bu pvp server editi mevzusunda 2 tane servera edit yaptım. Bunları aşağıya ekleyeceğim. Referans olarak iletişime geçip sorabilirsiniz.
Neden beni tercih etmelisiniz ?

Birincisi ben edit,kurgu programları konusunda üniversite eğitimi almış biriyim ve bu işten ekmek yemekteyim.
Tek iş olarak görmediğim işler yapmaktayım. Öncesi sonrasında iletişimde kalmaktayım.
Yapılan iş sonrasında doğmayacağına emin olduğum telif vb. durumlar yaşanırsa para iadesi veriyorum.
Her türden 3d , yazılı, bol efektli , tarihi temalı vb çalışmalar isteğe göre yapılır
Maximum 1 ila 2 gün arası teslim edilir.
Referanslar
120lvlmt2.com
vatan2.com
İletişim1 : https://www.instagram.com/mathildaediting
İletişim2 : delyheart78@gmail.com
MathildaEditing Logo çalışması
*NOT VİDEOLARIN KALİTESİNİ İNSTAGRAM/YOUTUBE DÜŞÜRMEKTEDİR.ORJİNAL VİDEOLARIN KALİTESİ ÇOK YÜKSEKTİR! TESLİM EDİLİRKEN YÜKSEK KALİTELİ TESLİM EDİLECEKTİR!
Yeni server tanıtımları yükleniyor ... ☺İnşAllah !
Son düzenleme:
Konu güncel yeni serverleriniz için ömürlük trailer fragman !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)