- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,110
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 19,559
- DevLira
- 122
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
////
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İnsanların içeriğe tam olarak ulaşabilmesi için videolu anlatımı da ekleseydiniz çok iyi olurdu. Ne de olsa dün başka insanların öğrenmesini amaçlama konusunda öğüt vermeye çalıştığınız şu mesajınız vardı.
"Özrü kabahatinden büyük" deyimini çok iyi açıklıyor.Bu kadar büyütmenize anlam veremiyorum. Kendi forumunuzda, bu forumda paylaşılmış olan bir çok sistem var kimse çıkıp bunu bu kadar dert etmiyor. Ayrıca resmen turkmmo formunu kendi siteniz üzerine çekmişsiniz bunuda belirtmek istiyorum. Forumumuzda yüzlerce forumdan kaynak bulunmakta konu eğerki turkmmo forumunda paylaşılmamış ise paylaşılmasında herhangi bir maruz görülmemektedir. Dediğiniz gibi amacınız sadece kendi bilginizi paylaşıp başkalarının öğrenmesini amaçlamaksa bu şekilde davranmanız hiç hoş değil. Olay anında bana ö.m atsaydınız sizi mi kırıcaktım konun sizin tarafınızdan hazırlandığını belirtirdim. Amacım kimsenin emeğini çalmak değil yanlış anlaşılmak istemem bu yorumu yapıp yapmamakta kararsız kaldım ve yapmamın uygun olacağını düşündüğüm için düşüncelerimi sizlerle paylaştım. Cümleten hayırlı akşamlar diliyorum.
İlgili video da bu kodların ana kaynağını göstermiştim. İsteyenler için link: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,348
- DevLira
- 74
mysql 9.3 ? 

- Konular
- 5,602
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 6,802
- Altın Konu
- 669
- Başarım Puanı
- 499
- MmoLira
- 11,960
- DevLira
- 297
Paylaşım için Teşekkürler.
- Konular
- 2
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 910
- DevLira
- 3
İnsanların içeriğe tam olarak ulaşabilmesi için videolu anlatımı da ekleseydiniz çok iyi olurdu. Ne de olsa dün başka insanların öğrenmesini amaçlama konusunda öğüt vermeye çalıştığınız şu mesajınız vardı.
İlgili video da bu kodların ana kaynağını göstermiştim. İsteyenler için link:
"Özrü kabahatinden büyük" deyimini çok iyi açıklıyor.Bu kadar büyütmenize anlam veremiyorum. Kendi forumunuzda, bu forumda paylaşılmış olan bir çok sistem var kimse çıkıp bunu bu kadar dert etmiyor. Ayrıca resmen turkmmo formunu kendi siteniz üzerine çekmişsiniz bunuda belirtmek istiyorum. Forumumuzda yüzlerce forumdan kaynak bulunmakta konu eğerki turkmmo forumunda paylaşılmamış ise paylaşılmasında herhangi bir maruz görülmemektedir. Dediğiniz gibi amacınız sadece kendi bilginizi paylaşıp başkalarının öğrenmesini amaçlamaksa bu şekilde davranmanız hiç hoş değil. Olay anında bana ö.m atsaydınız sizi mi kırıcaktım konun sizin tarafınızdan hazırlandığını belirtirdim. Amacım kimsenin emeğini çalmak değil yanlış anlaşılmak istemem bu yorumu yapıp yapmamakta kararsız kaldım ve yapmamın uygun olacağını düşündüğüm için düşüncelerimi sizlerle paylaştım. Cümleten hayırlı akşamlar diliyorum.
İlgili video da bu kodların ana kaynağını göstermiştim. İsteyenler için link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)