Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Game Source ve Client Source nasıl yükleniyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blaxsiss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 378

Blaxsiss

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
73
Çözüm
22
Online süresi
1mo 21d
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 7 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
131
MmoLira
6,411
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba. Local sunucuma files yüklemesini vs. tamamladım herhangi bir sıkıntı yok fakat indirdiğim files içerisinde (klasör halinde, tar.gz uzantısında değil)
gamesource
clientsource
şeklinde iki farklı klasör daha var. Bunları nasıl yükleyebilirim? FTP den nereye atmam gerekiyor putty den ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Özetle anlatacak biri varsa çok makbule geçer.
Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. Local sunucuma files yüklemesini vs. tamamladım herhangi bir sıkıntı yok fakat indirdiğim files içerisinde (klasör halinde, tar.gz uzantısında değil)
gamesource
clientsource
şeklinde iki farklı klasör daha var. Bunları nasıl yükleyebilirim? FTP den nereye atmam gerekiyor putty den ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Özetle anlatacak biri varsa çok makbule geçer.
Şimdiden teşekkür ederim.

gamesource.tar.gz dosyasında oyunun game taraflı kaynak kodları bulunur. Bunlar açık haldedir ve build işlemi yapılarak game ve dbnin olduğu yer olan share/bin kısmına konulur.
clientsource.tar.gz dosyasında ise oyunun client taraflı kaynak kodları bulunur. Tabi bunlarda açık haldedir build işlemi yapılarak yeni client oluşturulur yani oyuna girdiğimiz .exe nin yenisi yapılır bununla.

Build nedir ve nasıl yapılır bunun ayrıntılarını forumda bulabilirsiniz.

Peki kardeşim şunu sormak istiyorum; vhd ile vdi aynı şey mi ? Anlatımlarda vdi kurulumu vs yazılmış da. Bu konulara yeniyim kusuruma bakma.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri