Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Donanım doğrulanamadı hatası

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan byraymond42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 478

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba dostlar daha önce metin2 oyununda global bir sunucuda bilgisayarım engellenmiş. Derdimi anlatamadım yabancı yetkililere ve bir program ile C ve D diskinin volumesini değiştirdikten sora hesabıma eriştim. Şuan daha önce hiç oynamadığım bir sunucuya girerken " Donanım doğrulanamadı" hatası alıyorum.
C ve D 'nin volumelerini nasıl eski haline getirebilirim ? "FORMAT HARİÇ."
 
Volume olarak disk boyutlarından bahsettiğinizi varsayıyorum. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ? Hepsinin disk yönetimi panellerine farklı yerden ulaşılıyor, ona göre çözüm yolunu anlatabilirim. Yada isterseniz direkt olarak bilgisayarınızı kapasite değişikliğinden önceki güne geri alabilirsiniz.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst