Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Nadir CoreDowner Fix

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Rica ederim.

@MT2Dev daha önce paylasıldımı bilmiyorum npc_get_vid_attack_mul npc_set_vid_attack_mul npc_get_vid_damage_mul kod bloklarında
CQuestManager& q = CQuestManager::instance(); bu komutu kapatırsanız daha iyi. marty kullananların yapmasına gerek yok.

@MT2Dev daha önce paylasıldımı bilmiyorum npc_get_vid_attack_mul npc_set_vid_attack_mul npc_get_vid_damage_mul kod bloklarında
CQuestManager& q = CQuestManager::instance(); bu komutu kapatırsanız daha iyi. marty kullananların yapmasına gerek yok.
zaten warning gizlemeyenler bunların kullanılmadığını bilir ve kapatmışlardır

zaten warning gizlemeyenler bunların kullanılmadığını bilir ve kapatmışlardır
keşke bu bilgini konu açip insanlarla daha önce paylassaydin :) burada ben paylastıktan sonra yorum atacagına.

keşke bu bilgini konu açip insanlarla daha önce paylassaydin :) burada ben paylastıktan sonra yorum atacagına.
:) paylaşımcı yanımı öldürdüler, artık bir şey paylaşmıyorum yorumlarda görsem de canım isterse yorum yapıyorum yani o yüzden salla ben sana kötü bir şey demedim yada alınacak bir durum yok sadece senin yorumuna ek yorum olarak belirtmek istedim.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri