- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 22
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba dostlarım , bulunduğum bölgede sadece Türknet ve Superonline altyapısı var. Taahüt olayına karşı olduğum için TurkNet'e geçiş yaptım.
İlk başlarda 16 Mbps görünen hızım vardı. Tabi gerçek indirme hızı görünenin yaklaşık 10'da 1'i kadar oluyor yani 1,6 Mbps ile indirme yapıyordum.Kısa süre her dakika başı kesinti kopma olmaya başladı bana hattınız desteklemiyor dediler.10'a düşürdük. 1 Mbps ile indirme yapıyordum.Tekrar kısa süre sonra sık sık kesinti olmaya başladı ve 8,6 derken 4 Mbps 'ye düşürdük daha dün aynı sorundan ötürü destek istedim ve 4'e düşürdük. Şuan hala sık sık kopma oluyor. İnternet 30 dakika 1 saat arasında kopuyor diye seviniyorum.
Dedim ki tamam madem okadar sorunlu hatlar kopmasın arkadaş 1,5 Mbps 'ye indirttim denemek amaçlı ve onda bile kopma oldu. Ya ben 1,5 Mbps bile alamayacaksam ne manası var internetin ? Bazı forumlarda bilgili arkadaşlar inceleme ve birkaç müdahele sonucu sorunu çözüme kavuşturmuş. Yardımcı olabilecek birisi var mı bu konuda ?
İlk başlarda 16 Mbps görünen hızım vardı. Tabi gerçek indirme hızı görünenin yaklaşık 10'da 1'i kadar oluyor yani 1,6 Mbps ile indirme yapıyordum.Kısa süre her dakika başı kesinti kopma olmaya başladı bana hattınız desteklemiyor dediler.10'a düşürdük. 1 Mbps ile indirme yapıyordum.Tekrar kısa süre sonra sık sık kesinti olmaya başladı ve 8,6 derken 4 Mbps 'ye düşürdük daha dün aynı sorundan ötürü destek istedim ve 4'e düşürdük. Şuan hala sık sık kopma oluyor. İnternet 30 dakika 1 saat arasında kopuyor diye seviniyorum.
Dedim ki tamam madem okadar sorunlu hatlar kopmasın arkadaş 1,5 Mbps 'ye indirttim denemek amaçlı ve onda bile kopma oldu. Ya ben 1,5 Mbps bile alamayacaksam ne manası var internetin ? Bazı forumlarda bilgili arkadaşlar inceleme ve birkaç müdahele sonucu sorunu çözüme kavuşturmuş. Yardımcı olabilecek birisi var mı bu konuda ?
- Konular
- 1,399
- Online süresi
- 1y 29g
- Reaksiyon Skoru
- 7,089
- Altın Konu
- 306
- Başarım Puanı
- 393
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 3,946
- DevLira
- 15
Türknetin kendi al yapısı yok türk telekom ve super online kllanıyor diye biliyorum önce bunları kac mps hız desteklediğini öğrenmelisin sana gelen hatta @byraymond42
- Konular
- 9,308
- Online süresi
- 2ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 4,557
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 29,027
- DevLira
- 0
Hat değerleriniz olması gerektiği gibi maksimum alabileceğiniz download hızı 8mbps siz 4mbps alıyorsunuz, upload ise maksimum 1287miş siz 797 alıyorsunuz bu değerler çok fazla kopma yaratacak değerler değil. Kopma maksimum değerlere ne kadar yakın olursanız bu sonuçlar doğrutulsunda oluşur. Muhtemelen kablolarınızla ilgili bir problem olabilir, İnternet servis sağlayacınızın müşteri hizmetleri ile görüşerek teknik ekip talep ederek kabloları inceletmenizde fayda olacaktır.
- Konular
- 91
- Online süresi
- 17g 11973s
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 248
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay
- MmoLira
- 439
- DevLira
- 13
Turknet fiber hizmet sağlıyor mu bilmiyorum ama sağlıyorsa Turkcell altyapısını kullanıyordur. Fiber değilse Telekom'dan alıyordur altyapıyı. Bu konuyla ilgili firmaların sözleşmelerinde geçen bir madde var " 'e kadar. " diye. Yani anlayacağınız firma size sınırını koyduğu hız kadar hizmet vermek zorunda değil. Altyapınızın desteklediği hızı alırsınız yani. Açıkçası bu konuyla ilgili bir hak talebinde de bulunamazsınız. Sözleşmeyi imzalamadan önce okumanın her zaman faydası vardır. Kopuklukla ilgili yapmanız gereken şey kablonuzu kontrol etmek olacaktır fakat kablonuzda bir problem olduğunu düşünmüyorsanız veya kontrol ettiğinizde gerçekten bir problem gözükmüyorsa teknik ekip desteği istemeniz gerekiyor. Teknik ekip bu problemi çözemezse eğer yapabileceğiniz tek şey aldığınız hizmetin iptalini talep etmek olacaktır. Taahhütsüz hizmet aldığınız için pek bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 22
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 6
Turknet fiber hizmet sağlıyor mu bilmiyorum ama sağlıyorsa Turkcell altyapısını kullanıyordur. Fiber değilse Telekom'dan alıyordur altyapıyı. Bu konuyla ilgili firmaların sözleşmelerinde geçen bir madde var " 'e kadar. " diye. Yani anlayacağınız firma size sınırını koyduğu hız kadar hizmet vermek zorunda değil. Altyapınızın desteklediği hızı alırsınız yani. Açıkçası bu konuyla ilgili bir hak talebinde de bulunamazsınız. Sözleşmeyi imzalamadan önce okumanın her zaman faydası vardır. Kopuklukla ilgili yapmanız gereken şey kablonuzu kontrol etmek olacaktır fakat kablonuzda bir problem olduğunu düşünmüyorsanız veya kontrol ettiğinizde gerçekten bir problem gözükmüyorsa teknik ekip desteği istemeniz gerekiyor. Teknik ekip bu problemi çözemezse eğer yapabileceğiniz tek şey aldığınız hizmetin iptalini talep etmek olacaktır. Taahhütsüz hizmet aldığınız için pek bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.
16 koyulan sınır firmaın hatları kontrol ettiğinde söylediği değer ise hattınız 8'e kadar kaldırır dedi ve anlattığım gibi 1Mpbs'de bile kopuyor hep.