Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle şuradaki silme işlemlerini yapmana gerek yok çünkü start dosyalarının adı değişmediği için direk üstüne yazar hiç bir sıkıntı olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 8712
Geçelim buraya:
Ekli dosyayı görüntüle 8710
Silmeden yapınca bazılarında quest birbirine giriyor hacım maksat yanlış eklemesinler diye uyarı yazayım dedim ona rağmen bile hata alıyorlar

Yok kral en iyisini yapmışsın zaten. Arkadaş anlamamış sanırım benim yazım onun içindi kısa yoldan halletsinSilmeden yapınca bazılarında quest birbirine giriyor hacım maksat yanlış eklemesinler diye uyarı yazayım dedim ona rağmen bile hata alıyorlar![]()

Yok kral en iyisini yapmışsın zaten. Arkadaş anlamamış sanırım benim yazım onun içindi kısa yoldan halletsin![]()
O arkadaşa teamden baktımda şifreli kule sistemi kullanıyor ona özel farklı bir ayarlar daha yapılması gerekiyor onun sorun oradan kaynaklanıyor.
Normal şeytan kulesi questi kullanan arkadaşlar dediğim yöntemi doğru şekilde eklemeleri halinde herhangi bir sorun yaşamazlar.
hocam şifreli kullanıyoruz onu nasıl düzeltiriz paylaşssam ekleyip tkrar atar mısınO arkadaşa teamden baktımda şifreli kule sistemi kullanıyor ona özel farklı bir ayarlar daha yapılması gerekiyor onun sorun oradan kaynaklanıyor.
Normal şeytan kulesi questi kullanan arkadaşlar dediğim yöntemi doğru şekilde eklemeleri halinde herhangi bir sorun yaşamazlar.
Ekli dosyalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)