Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
teşekkürler elinize sağlık
Biraz zamanı var ama genel olarak ben official tarz yaptığım için sistemlerde zaten hemen hemen belli ama tabiki herşeyide eklemiyeceğim kafamda olan 2 3 sistem var onları ekliyip paylaşacağımv2 yi ne zaman paylasıcaksınız acaba özellikeri nedir
Sunucuya Bağlanırken hata alıyorum arkadaşlar root ip düzenlendi syserde hata yok
sadece sh baslat çekince channel auth fln açılırken lib/lib+++ fln neyse işte not found yazıyor ama sonradan girişler açıldı diyor ama oyun sunucuya bağlanırken hata diyor yardımcı olursanız sevinirim.
sadece sh baslat çekince channel auth fln açılırken lib/lib+++ fln neyse işte not found yazıyor ama sonradan girişler açıldı diyor ama oyun sunucuya bağlanırken hata diyor yardımcı olursanız sevinirim.
Sunucunda lib/ klasörü içine not found yazan libleri atarsan sorun çözülecektir.Sunucuya Bağlanırken hata alıyorum arkadaşlar root ip düzenlendi syserde hata yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)