Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Üstünde çalışıyorum bir anlık hızlı bir şekilde %13 gibi bir rakama ulaşıp sonra 0.6 gibi oranlara düşüyor ama kontrol sağlıyacağım
O kadar yükselebiliyor mu ya? Cpu şişiren olayı nasıl tespit edebiliyoruz?Üstünde çalışıyorum bir anlık hızlı bir şekilde %13 gibi bir rakama ulaşıp sonra 0.6 gibi oranlara düşüyor ama kontrol sağlıyacağım
Yaptığımız eklemeleri fixleri filan kontrol etmek lazım bende bu filesin ayrı ayrı sürümleri mevcut hangi sistem ve fix sebep ise bulacağım stabil halini ve biraz daha gelişmişini v2 halinde paylaşmayı düşünüyorumO kadar yükselebiliyor mu ya? Cpu şişiren olayı nasıl tespit edebiliyoruz?
TeşekkürlerYaptığımız eklemeleri fixleri filan kontrol etmek lazım bende bu filesin ayrı ayrı sürümleri mevcut hangi sistem ve fix sebep ise bulacağım stabil halini ve biraz daha gelişmişini v2 halinde paylaşmayı düşünüyorum
v2 yi ne zaman paylasıcaksınız acaba özellikeri nedirYaptığımız eklemeleri fixleri filan kontrol etmek lazım bende bu filesin ayrı ayrı sürümleri mevcut hangi sistem ve fix sebep ise bulacağım stabil halini ve biraz daha gelişmişini v2 halinde paylaşmayı düşünüyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)