noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Suky Files - 2020 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Skype Atarmısınız Veya TronesTR Eklermisiniz
Filesi kurmadım, sadece screnshoot klasörüne baktım, foto var mı diye. Bir fotoğraf ilgimi çekti paylaştım kurmayı düşünmüyorum

Filesi kurmadım, sadece screnshoot klasörüne baktım, foto var mı diye. Bir fotoğraf ilgimi çekti paylaştım kurmayı düşünmüyorum
Ne düzeyde bir bilginiz var bilmiyorum ama bu filesi kurabileceğinizi sanmıyorum. Sizi aşağıladığımı düşünmeyin lütfen. Çünkü dosyalar karışık ve eksik gibi duruyor.

Ne düzeyde bir bilginiz var bilmiyorum ama bu filesi kurabileceğinizi sanmıyorum. Sizi aşağıladığımı düşünmeyin lütfen. Çünkü dosyalar karışık ve eksik gibi duruyor.
kurulum basit makepacklar kapatılıcak gerekli freebsd kurulum yapılıp build edilicek ve start verilicek gameyi çözemeyenler yeni bir game uyarlaması yapabilir

kurulum basit makepacklar kapatılıcak gerekli freebsd kurulum yapılıp build edilicek ve start verilicek gameyi çözemeyenler yeni bir game uyarlaması yapabilir
Makepack kapatma olayı basit te src build işlemi öyle değil maalesef. Basitse eğer söylediğiniz gibi yardımcı olabilir misiniz acaba?

Aslında Ben Suky'ile konuştum bilgi önemli değil araştırırsan herşeyi yapabilirsin sadece araştırma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri