kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Server Sizce Nasıl Olmalı?

Metin2 Ne Tür Olmalı?

• 1-120

• 1-99

• 1-105

• 65-250

• VSLİK

• Saltanat

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Akın BEY

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
24
Online süresi
20h 42m
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 3 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
75
MmoLira
229
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

MERHABA ARKADAŞLAR

SİZLERDE NE TÜR OYUN TÜRLERİ VEYA OYUN İÇİ ÖZELLİKLER SEVİYORSUNUZ

EVET ARKADAŞLAR YAZIN BAKALIM KİM NEYİ NE KADAR SEVİYOR HANGİ OYUNUN KİTLESİ DAHA ÇOK BİLELİM

BENİM FAVORİM 1-120

Biriniz açın şöyle kraliyetli, ay kılıçlı, baronlu, mavi ejderha katledenli,... kısacası eski çin tarzı orjinal silahlı zırhlı bir pvp de artık özlemimiz son bulsun oynayalım metin2'yi eski günlerdeki gibi. Yenilikler de olabilir. ama zırhın son dönüşümü hwang olsun, silahlarda runik, kyanit gibi saçma şeyler değil de orjinal silahlar olsun muharebe-triton-öldürücü pala- baron kılıcı gibi. Pet falan olabilir ama çk lazım değil bence. Yeni haritalar bosslar olsun onlar iyi. çelikler mavi çeliğe, mavi çelik, şeytan bonuzu zırha o da en son kraliyete dönüşsün. Simyaymış, lycanmış, yok bilmem o ruhu bu ruhuymuş olmasın. Çok kolay ve çok zor olmasın. Ama sw açıldığı gibi de hemen 120 lvl olamayalım. Full çar dizemeyelim. Emek olsun. Balıkçıda beceri kitapları olsun tıpkı ilk pvp serverler gibi. Kostüm mostüm olmasın çok gereksiz. Silah ve zırh dönüştürüyoruz ama kostümler yüzünden göremiyoruz çünkü. Yani benim gibi +27 yaş olanlar ilk pvpleri çok iyi bilir. Biriniz açın şöyle bir server de oynayalım artık, özlemimiz bitsin. Yakın geçmişte bir server vardı ama kraliyet zırhını koymamıştı sadece silahları koymuştu. Ama erken kapandı. Tekrar açılacak bekleyin dediler ama yalan oldu. Açın şöyle bir server ya. Vallahi bilsem ben açacağım :D. Ama bilmiyorum ve uğraşamam. Ben oynamayı seviyorum yöneticiliği değil.
Hatırlarsınız esk, pvpleri U1U1, longju, xylongju, ghww, m2-pro, ... bunlar gibi bir pvp açın biriniz oynayalım artık. Sabırsızlıkla bekliyorum böyle bir pvp açılmasını. Varsa da bildiğiniz şuan aktif bana özelde yazın.

emek olmalı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri