C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı SERVER AÇMAK İSTİYORUM

yudum301

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 7 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
33
MmoLira
6
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar dostlar ben 55-120 ortalama 800 1000 userli dönecek server açmak istiyorum talep olursa tabiki karşılık vereceğiz talepe istediğim şu ne yapmam gerekir bu konularda bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi paramızla rezil olmayalım metin 2 bilişimlerinin ellerine düşmek istemiyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

hiç bir bilişimden files almanı önermiyorum.
Katılıyorum Daha Önce Alan Bazı Arkadaşlarım var baya pişman oldular bide kafamın etini yediler (Onların iteklemesiyle girdim bu işlere hala öğreniyorum :D)

Daha önceden bu işi yaptım 400 online yaptım sadece facebook sayesinde nacivat filezilla biraz öğrendim bos sabitlemeyi canının ayarlamayı reklam için o online 30bin tl bütçe çok fazla 30bin tl ye bütçe ile 30 bin online yapılır bence doğru yerde doğru reklam ile demek istediğim server tarzı 55-120 orta emek farm serveri oynadığım 2 3 server var çok beğendim yardımcı olabilecek bi ekip kurup başlamayı düşünüyorum paramıda seviyorum çar çur etmek istemem yani

Daha önceden bu işi yaptım 400 online yaptım sadece facebook sayesinde nacivat filezilla biraz öğrendim bos sabitlemeyi canının ayarlamayı reklam için o online 30bin tl bütçe çok fazla 30bin tl ye bütçe ile 30 bin online yapılır bence doğru yerde doğru reklam ile demek istediğim server tarzı 55-120 orta emek farm serveri oynadığım 2 3 server var çok beğendim yardımcı olabilecek bi ekip kurup başlamayı düşünüyorum paramıda seviyorum çar çur etmek istemem yani

O işi daha önceden hangi tarihte yaptın bilmiyorum ama devir artık paranın konuştuğu devir :))
sadece itemci ve turkmmoda 2 haftalık sağ sol banner reklamı vermek 8 bin tl tutuyor.
Files fiyatını falan es geçiyorum bunun fiziksel sunucu parası var, facebook, instagram sponsorlu gönderi parası var, ünlü sayfalara reklam parası var
Rahat 10 bin tl yi geçiyor zaten.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri