C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı SERVER AÇMAK İSTİYORUM

yudum301

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 7 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
33
MmoLira
6
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar dostlar ben 55-120 ortalama 800 1000 userli dönecek server açmak istiyorum talep olursa tabiki karşılık vereceğiz talepe istediğim şu ne yapmam gerekir bu konularda bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi paramızla rezil olmayalım metin 2 bilişimlerinin ellerine düşmek istemiyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar dostlar ben 55-120 ortalama 800 1000 userli dönecek server açmak istiyorum talep olursa tabiki karşılık vereceğiz talepe istediğim şu ne yapmam gerekir bu konularda bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi paramızla rezil olmayalım metin 2 bilişimlerinin ellerine düşmek istemiyorum

Öncelikle belirtmeliyim ki elinizde yüksek online testi yapılmış sağlam bir filesiniz olmalı ki aslında işin en zor kısmı bu. Böyle filesleri bulmak kolay olmuyor. Bunun dışında 800-1000 anlık oyuncu hedefi kolay bir hedef değil heleki 120 farm serveri planlıyorsanız reklam bütçesi olarak ben az 10 bin diyorum başkası 30 bin diyebilir ama 10 binden az kurtarmaz maalesef. İşin ne kadarını biliyorsunuz bilemem ama bilenlerle girmenizi veya ilk olarak sizin öğrenmenizi öneririm.

Valla hiç düzenleme yapmadan hazır bir şekilde files alıp direk açmak istiyorum diyorsan siberdizayn dan alabilirsin reklam konusuna gelince reklamı doğru yerlerde yaptığın halde harcadığın bütceyi çıkartırsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri