InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 arayüz değiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byraymond42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

byraymond42

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
63
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar , oyun içerisindeki ve giriş ekranında bulunan butonlar , uyarı pencereleri gibi ögeleri nasıl değiştirebilirim ?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Merhaba arkadaşlar , oyun içerisindeki ve giriş ekranında bulunan butonlar , uyarı pencereleri gibi ögeleri nasıl değiştirebilirim ?
hangi filesi indirdiğini bilmiyorum fakat butonları değiştirmek istiyorsan eğer ETC içerisinden yapabilirsin.
"ETC/ymir work/ui" içerisinden "windows.dds" içerisinden buttonları görebilirsin ve düzenleyebilirsin.
aynı sorun bende'de var. Server files indirdim fakat ana ekranda duyuru şeklinde o serverin reklamı cıkıyor..
Duyur kısmını düzenlemek için öncelikle resim atmalısın ve hangi yerleri düzenlemek istediğini söylemen gerekiyor ona göre yapılışı anlatırım.
aynı sorun bende'de var. Server files indirdim fakat ana ekranda duyuru şeklinde o serverin reklamı cıkıyor..

hangi filesi indirdiğini bilmiyorum fakat butonları değiştirmek istiyorsan eğer ETC içerisinden yapabilirsin.
"ETC/ymir work/ui" içerisinden "windows.dds" içerisinden buttonları görebilirsin ve düzenleyebilirsin.
Duyur kısmını düzenlemek için öncelikle resim atmalısın ve hangi yerleri düzenlemek istediğini söylemen gerekiyor ona göre yapılışı anlatırım.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri