zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

SERVER FİLES 500 ONLİNEDE TEST EDİLDİ 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Denedim ancak src build olmuyor game client ikisinde ve full client çalışmıyor
kaç kişinin indirip kullandigina dair bi fikrin varmi şu an A:SDASD numan1086@hotmail.com skype ekle yapiyim :D beceremiyosanız yardım isteyin konuyu kötülemeyin :D

kaç kişinin indirip kullandigina dair bi fikrin varmi şu an A:SDASD numan1086@hotmail.com skype ekle yapiyim :D beceremiyosanız yardım isteyin konuyu kötülemeyin :D
Kardeşim kötüleme yok verdiği güncel dosyaları kullandım visual studio ve bsd build de hata aldığımı belirttim herhangi bir değişiklik yapmadım verdiği full clienti Metin2 dosyaları içerisine atıp denemedim. Ne kötülemesi ? Ben kimsenin emeğini kötülemem Herkes gergin demekki var birşeyler.

Kardeşim kötüleme yok verdiği güncel dosyaları kullandım visual studio ve bsd build de hata aldığımı belirttim herhangi bir değişiklik yapmadım verdiği full clienti Metin2 dosyaları içerisine atıp denemedim. Ne kötülemesi ? Ben kimsenin emeğini kötülemem Herkes gergin demekki var birşeyler.
la aldıgın hatayi atsana o zaman :D töbe töbe yok bişey

Filesi Kurdum Game ve Client src sorunsuz kuruldu. Hatta dün gece sabaha kadar oyuncu olarak 7 8 kisi serverda kasildik takildik Ufak tefek sorunlar haricinde ne game sismesi ne core ne syser aldim Files güzel gozukuyor Ha begenmeyenler kendi altyapilari üzerine sistemleri eklerler yine Bu filesi adam ederler :) Sorun olursa paylasalim kapatalim sorunlari arkadaslar

la aldıgın hatayi atsana o zaman :D töbe töbe yok bişey

Senin üslubuna göre takılalım o zaman yav he he kardeşim be artist seni sanki sana burda yalan söylüyoruz algı yaratma işine bak filesin da sende kalsın bilader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri