- Konular
- 15
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 37m 32s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ARKADASLAR LİBLERİ ATMAYİ UNUTMUSUM GÜNCELLERSİNİZ KULLANAN SAHİSLAR 
- Konular
- 3,748
- Çözüm
- 334
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 8,028
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 86,669
- DevLira
- -12
+ olarak oyunda bir çok şeyden core alabilirsiniz ki, 1 gb core veriyoritem kilitle sql açığı var offshop buglu bozuk k env hiç bir şeye uyarlı değil item kopyalama aktif offshopta, ch düşmesi var sık sık vrunner chyi tekrar açmak yerıne nedenı bılınmeden ch düşürür off shop ch düşürüyor k ennv düşürüüyor bir oyuncu depoya item koydugu anda ch düşüyor item kilitledigi zaman düüşüyoor coreyide çekip açamıcaksınız oyun açıkken çünkü sürekli yazıcak en son 1 gb yakın core verdi işte databese 200 mb yakın core verdı ee tabi biz bunların hepsini düzelttik 1 hafta içerisinde fakat bu arkadasların suan sıze bu fılesı vermesının sebebı ıcındekı bugları sorunları ogrenıp kapatıp tekrardan satışa koymak satışa koyulan fıleste şuan bu arkadasın paylastıgı fıleste aynı son güncel hali bende ve axseede vardır. İnsanları artık kandırmayın sorunlu fıles satmayınn veya sorunlu fılesı ınsanlara test ettırıp denetıp oyun acmaya hiç çalışmayın çünkü açtırmam
( Çok fazla uğraşmak ıstemıyorum bu kadarı yeterlı daha bir sürü sorunu var özellikle kurup 1 level çarı sürgün sonuna bırakın uzaktan marketı açıp kapatın sonra açın bıdaha açık kalsın 99 levele kadar damage yemeden kasılabılırsınız böyle saçma salak kodlar var 3-5 bir şey biliyorum diye bug arşiv indirip her önüne gelen fixi atıp sorunsuz alt yapı fıles full fix diyen arkadaşlarada inanmayın sorunsuz fıles yoktur sadece denenmiş files vardır bu elındekı fıleste denendı goruldu server 1 hafta ayakta kalmadı fakat düzelttik sonra çekilen epleri iade edip serveri kendim kapattım) Metin2 piyasasında insanlar birbirlerine güvenmiyorsa bunun sebebi sizlersiniz 3 5 bin lira belki benim için önemsiz bi para bu yüzden böyle konusuyorum ama paraya tapar olmuşsunuz 300 500 lıra ıcın neler yapıyorsunuz allah sızlerı ıslah etsin boyle oldugunuz ıcın hıc bır zaman basarılı olamıcaksınız önce dürüst ve adam olmayı öğrenin.
Bir sorun yok gibi görüyor. Test ettim.
- Konular
- 166
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 1,191
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 259
- MmoLira
- 2,209
- DevLira
- 36
göze carpan yada syssere loga düşen herhangi bir şey varmıBir sorun yok gibi görüyor. Test ettim.
- Konular
- 144
- Çözüm
- 64
- Online süresi
- 3mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 257
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 12,964
- DevLira
- 15
Paylaşım için Teşekkür Ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)