- Konular
- 94
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
her konuda gelip çok bilmişlik yapma aslan parçası
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
AHSJSBSLMSŞMSSPSKSOSŞASMSL
MONJO BOYOK DORS .d senin ne bildiğin varda bana racon kesiyorsun boş insandan ibaretsin bana yaptığın işleri biraz anlatda gözümde azda olsa seni büyüteyim dersçi seni dosyalarımı warezlede banada büyük bir ders ver manji abi
- Konular
- 94
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
Arkosia açıkken ben sadece gördüklerimi söyledim sorunlar çözüldüyse problem yokuyarınız için teşekkürler dosyalari indirip içerigine bakarsaniz düzenlenme tarihine bu aciliştan sonra sorunlarin vs fixlenmiş halişu anki halinde core yada oyundan atma gibi sikintilar yok
- Konular
- 22
- Online süresi
- 1d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 608
- DevLira
- 0
Merhaba, fileste herhangi bir sorun varmı oyun açılır mı yüksek online ile göze çarpan sorun göremedim ama açılışta çok sorun oluyor varsa ne gibi sorunları var bilgilendirirmisiniz
- Konular
- 456
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 2,695
- DevLira
- 6
Selamlar, arkosia2 sahibi olarak söylemeliyim ki bu filesi yaptığını iddia eden konuyu açan arkadaşın metin2'e dair bilgisi çok kıt ve files baştan aşağıya kadar sorunlu yazılan her sistem çok saçma yazılmış ve turkmmoda bug adı altında geçen herşeyi arkadaş bilmediği için eklemeye çalışmış bu yüzdende oyunda türlü türlü buglar ve sorunlar var en kısa örneği uzaktan market açıkken hiç bir karakter veya slot size damage vuramaz bunun gibi 100 lerce bug ve sorundan oluşmaktadır. Sevgili aXsee 1 hafta üzerinde çalışarak filesi baştan aşağıya derleyerek sıfırdan kodları okuyrak filesi adam etmiştir ve hala üzerinde çalışıyoruz şuan konuda olan fileste yaklaşık 100 e yakın sorun ve daha bilmediğimiz saçma salak buglar var. Satılan fileste aynı şekildedir. Son güncel sürümü iki arkadaşta yoktur bu arkadaşı zaten server açılmadan 2 ay önce kovmuştum. Kullanmayın veya oyun açmayın. 2.Değerli TurkMMO yönetimine; şahsım veya oyunumun adını benden izinsiz hiç bir platformda kullanılmamalı arkosia adı geçen bütün yorumlar, konular hepsi kaldırılmalıdır konudaki fotoğraflarda bizzat kendim aldığım fotoğraflardır + olarak files aXsee ye aittir bu 2 arkadaşada değil onun dışında hiç kimsenin satmasına veya paylaşmasına göz yummuyorum.
- Konular
- 456
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 2,695
- DevLira
- 6
+ olarak oyunda bir çok şeyden core alabilirsiniz ki, 1 gb core veriyor
item kilitle sql açığı var offshop buglu bozuk k env hiç bir şeye uyarlı değil item kopyalama aktif offshopta, ch düşmesi var sık sık vrunner chyi tekrar açmak yerıne nedenı bılınmeden ch düşürür off shop ch düşürüyor k ennv düşürüüyor bir oyuncu depoya item koydugu anda ch düşüyor item kilitledigi zaman düüşüyoor coreyide çekip açamıcaksınız oyun açıkken çünkü sürekli yazıcak en son 1 gb yakın core verdi işte databese 200 mb yakın core verdı ee tabi biz bunların hepsini düzelttik 1 hafta içerisinde fakat bu arkadasların suan sıze bu fılesı vermesının sebebı ıcındekı bugları sorunları ogrenıp kapatıp tekrardan satışa koymak satışa koyulan fıleste şuan bu arkadasın paylastıgı fıleste aynı son güncel hali bende ve axseede vardır. İnsanları artık kandırmayın sorunlu fıles satmayınn veya sorunlu fılesı ınsanlara test ettırıp denetıp oyun acmaya hiç çalışmayın çünkü açtırmam
( Çok fazla uğraşmak ıstemıyorum bu kadarı yeterlı daha bir sürü sorunu var özellikle kurup 1 level çarı sürgün sonuna bırakın uzaktan marketı açıp kapatın sonra açın bıdaha açık kalsın 99 levele kadar damage yemeden kasılabılırsınız böyle saçma salak kodlar var 3-5 bir şey biliyorum diye bug arşiv indirip her önüne gelen fixi atıp sorunsuz alt yapı fıles full fix diyen arkadaşlarada inanmayın sorunsuz fıles yoktur sadece denenmiş files vardır bu elındekı fıleste denendı goruldu server 1 hafta ayakta kalmadı fakat düzelttik sonra çekilen epleri iade edip serveri kendim kapattım) Metin2 piyasasında insanlar birbirlerine güvenmiyorsa bunun sebebi sizlersiniz 3 5 bin lira belki benim için önemsiz bi para bu yüzden böyle konusuyorum ama paraya tapar olmuşsunuz 300 500 lıra ıcın neler yapıyorsunuz allah sızlerı ıslah etsin boyle oldugunuz ıcın hıc bır zaman basarılı olamıcaksınız önce dürüst ve adam olmayı öğrenin.
item kilitle sql açığı var offshop buglu bozuk k env hiç bir şeye uyarlı değil item kopyalama aktif offshopta, ch düşmesi var sık sık vrunner chyi tekrar açmak yerıne nedenı bılınmeden ch düşürür off shop ch düşürüyor k ennv düşürüüyor bir oyuncu depoya item koydugu anda ch düşüyor item kilitledigi zaman düüşüyoor coreyide çekip açamıcaksınız oyun açıkken çünkü sürekli yazıcak en son 1 gb yakın core verdi işte databese 200 mb yakın core verdı ee tabi biz bunların hepsini düzelttik 1 hafta içerisinde fakat bu arkadasların suan sıze bu fılesı vermesının sebebı ıcındekı bugları sorunları ogrenıp kapatıp tekrardan satışa koymak satışa koyulan fıleste şuan bu arkadasın paylastıgı fıleste aynı son güncel hali bende ve axseede vardır. İnsanları artık kandırmayın sorunlu fıles satmayınn veya sorunlu fılesı ınsanlara test ettırıp denetıp oyun acmaya hiç çalışmayın çünkü açtırmam
( Çok fazla uğraşmak ıstemıyorum bu kadarı yeterlı daha bir sürü sorunu var özellikle kurup 1 level çarı sürgün sonuna bırakın uzaktan marketı açıp kapatın sonra açın bıdaha açık kalsın 99 levele kadar damage yemeden kasılabılırsınız böyle saçma salak kodlar var 3-5 bir şey biliyorum diye bug arşiv indirip her önüne gelen fixi atıp sorunsuz alt yapı fıles full fix diyen arkadaşlarada inanmayın sorunsuz fıles yoktur sadece denenmiş files vardır bu elındekı fıleste denendı goruldu server 1 hafta ayakta kalmadı fakat düzelttik sonra çekilen epleri iade edip serveri kendim kapattım) Metin2 piyasasında insanlar birbirlerine güvenmiyorsa bunun sebebi sizlersiniz 3 5 bin lira belki benim için önemsiz bi para bu yüzden böyle konusuyorum ama paraya tapar olmuşsunuz 300 500 lıra ıcın neler yapıyorsunuz allah sızlerı ıslah etsin boyle oldugunuz ıcın hıc bır zaman basarılı olamıcaksınız önce dürüst ve adam olmayı öğrenin.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)