HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu Hata MSB8020 The build tools for Visual Studio 2013 - Windows XP (Platform Toolset = 'v120_xp') cannot be found. To build using the v120_xp build tools, please install Visual Studio 2013 - Windows XP build tools. Alternatively, you may upgrade to the current Visual Studio tools by selecting the Project menu or right-click the solution, and then selecting "Retarget solution". ScriptLib C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Professional\MSBuild\Microsoft\VC\v160\Microsoft.CppBuild.targets 382
konuda skype adresim var ekle çöziyim vs sürümlerimiz uymuyor.Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu Hata MSB8020 The build tools for Visual Studio 2013 - Windows XP (Platform Toolset = 'v120_xp') cannot be found. To build using the v120_xp build tools, please install Visual Studio 2013 - Windows XP build tools. Alternatively, you may upgrade to the current Visual Studio tools by selecting the Project menu or right-click the solution, and then selecting "Retarget solution". ScriptLib C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Professional\MSBuild\Microsoft\VC\v160\Microsoft.CppBuild.targets 382
Client Source Build Edersen Sorun Çözülür.![]()
Herşeyi kurdum fakat packde sorun var galiba tam anlayamadım (server işlerinde yeniyim )
Tesekkurler Deneyecegim
Fakat 500 Kiside Denendiginin Kaniti varmi ?
ve birde clienti build edip konuya koymaniz saha iyi olurdu bilmeyen arkadaslar Var.
Fakat 500 Kiside Denendiginin Kaniti varmi ?
ve birde clienti build edip konuya koymaniz saha iyi olurdu bilmeyen arkadaslar Var.
Arkosia da çıkan sorunların haddi hesabı yok yalnız, oyunun 2. 3. Gününde kapattılar daha fazla rezil olmamak için .d kullanıcaklara asla tavsiye etmiyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)