HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba şuan üzerinde ugraştıgım bir files var.1-1 RinaMt2 tarzı yapmaya çalışıyorum ve maplarından itemlerine etkinliklerine kadar 1-1 rinamt2 tarzı yapmış bulunmaktayım.Altyapı bir filesin üzerine ekledim sistemleri.
Ekledigim sistemlerden bir kaçı ;
1-Kemik Efekt Sistemi (Karakter Yıldızları Mavi & Karakter Ayları Sarı Parlama vermektedir.)
2-24Slotlu Ticaret Sekmesi.
3-F6 Bonus Tablosu
4-F5 Efsun Botu
5-Duelloda HP-SP Görme
6-RinaMt2 deki görevler(Görevleri NPC den alma)
7-RinaMt2 deki Yılbaşı/Ramazan itemleri ekli
8-RinaMt2 de olan ramazan/yılbaşı etkinliklerin aynısı gibi RinaMt2 ' ye benzer sistemleri ekledim.Yılbaşı ve Ramazan itenleri karşılığında ay yıldız alma gibi ufak şeyleri de ekledim.
8-Sertifika ile binek alıp parşömen ile geliştirme
9-Kırmızı Tüy Kalem/Çorap Kutusu vs vs vs
Elimde olan birkaç resim var,
Bu filesi ücretli satsam yoksa burada ücretsiz mi paylaşsam bilemedim sonuçta sıfır altyapıdan RinaMt2 ye benzetmeye çalıştım emekde var bilemedim.Bir Metin2 bilişim firmasında srcsiz 100TL ye srcli 500TL ye satılmaktadır.Size filesin bir degeri var mıdır.
Ekledigim sistemlerden bir kaçı ;
1-Kemik Efekt Sistemi (Karakter Yıldızları Mavi & Karakter Ayları Sarı Parlama vermektedir.)
2-24Slotlu Ticaret Sekmesi.
3-F6 Bonus Tablosu
4-F5 Efsun Botu
5-Duelloda HP-SP Görme
6-RinaMt2 deki görevler(Görevleri NPC den alma)
7-RinaMt2 deki Yılbaşı/Ramazan itemleri ekli
8-RinaMt2 de olan ramazan/yılbaşı etkinliklerin aynısı gibi RinaMt2 ' ye benzer sistemleri ekledim.Yılbaşı ve Ramazan itenleri karşılığında ay yıldız alma gibi ufak şeyleri de ekledim.
8-Sertifika ile binek alıp parşömen ile geliştirme
9-Kırmızı Tüy Kalem/Çorap Kutusu vs vs vs
Elimde olan birkaç resim var,
Bu filesi ücretli satsam yoksa burada ücretsiz mi paylaşsam bilemedim sonuçta sıfır altyapıdan RinaMt2 ye benzetmeye çalıştım emekde var bilemedim.Bir Metin2 bilişim firmasında srcsiz 100TL ye srcli 500TL ye satılmaktadır.Size filesin bir degeri var mıdır.
Daha detaylı tanıtım yapmak gerekirse;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dahasıda vardır bilgisayar başında olmadığın için atamadım.![]()
Son düzenleme:

)