SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı RinaMt2 Tarzı Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PotoMmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba şuan üzerinde ugraştıgım bir files var.1-1 RinaMt2 tarzı yapmaya çalışıyorum ve maplarından itemlerine etkinliklerine kadar 1-1 rinamt2 tarzı yapmış bulunmaktayım.Altyapı bir filesin üzerine ekledim sistemleri.
Ekledigim sistemlerden bir kaçı ;
1-Kemik Efekt Sistemi (Karakter Yıldızları Mavi & Karakter Ayları Sarı Parlama vermektedir.)
2-24Slotlu Ticaret Sekmesi.
3-F6 Bonus Tablosu
4-F5 Efsun Botu
5-Duelloda HP-SP Görme
6-RinaMt2 deki görevler(Görevleri NPC den alma)
7-RinaMt2 deki Yılbaşı/Ramazan itemleri ekli
8-RinaMt2 de olan ramazan/yılbaşı etkinliklerin aynısı gibi RinaMt2 ' ye benzer sistemleri ekledim.Yılbaşı ve Ramazan itenleri karşılığında ay yıldız alma gibi ufak şeyleri de ekledim.
8-Sertifika ile binek alıp parşömen ile geliştirme
9-Kırmızı Tüy Kalem/Çorap Kutusu vs vs vs
Elimde olan birkaç resim var,
2ODGVA.jpg
BOql5p.jpg

Bu filesi ücretli satsam yoksa burada ücretsiz mi paylaşsam bilemedim sonuçta sıfır altyapıdan RinaMt2 ye benzetmeye çalıştım emekde var bilemedim.Bir Metin2 bilişim firmasında srcsiz 100TL ye srcli 500TL ye satılmaktadır.Size filesin bir degeri var mıdır.

Daha detaylı tanıtım yapmak gerekirse;
P7yypv.jpg
OrGGk0.jpg

mXQQdy.jpg
nbXXk1.jpg
gP77kL.jpg
3Omm94.jpg
lQMM7k.jpg
QP66AV.jpg
Dahasıda vardır bilgisayar başında olmadığın için atamadım.

Son düzenleme:
Ben sıfır altyapıdan bu haline getirdim won bende ekli değil sorucesi de mevcut.Kastettiğin wonlu rina files ile benim konuda bahsettiğim bilişimin sattığı files aynı olabilir.Orada yüksek bir fiyata satılıyor.
Olabilir yakında foruma düşer zaten :) Anlamadığım fazla bir eklentide yok o fileste düz bi files harbi o kadar para mı istiyorlar ve veriyorlar.

P7yypv.jpg
OrGGk0.jpg

mXQQdy.jpg
nbXXk1.jpg
gP77kL.jpg
3Omm94.jpg
lQMM7k.jpg
QP66AV.jpg

P7yypv.jpg
OrGGk0.jpg

mXQQdy.jpg
nbXXk1.jpg
gP77kL.jpg
3Omm94.jpg
lQMM7k.jpg
QP66AV.jpg
ustam alt yapın sağlamsa eğer satışını yap kazançına bak ama alt yapına güvenmiyorsan paylaşım yap forma birkaç sistem kazandır sevap kas :D

ustam alt yapın sağlamsa eğer satışını yap kazançına bak ama alt yapına güvenmiyorsan paylaşım yap forma birkaç sistem kazandır sevap kas :D
Tahminen ne kadar eder bu files bir bilişimde srcsiz 100 srcli 500TL ye satılmakta
Altyapı hasanfidan diye bir paylaşımcayı ait ücretli satıyormuş önceden bu filesi ve satarken elindeki en temiz altyapı olduğunu söylemiş

Tahminen ne kadar eder bu files bir bilişimde srcsiz 100 srcli 500TL ye satılmakta
Altyapı hasanfidan diye bir paylaşımcayı ait ücretli satıyormuş önceden bu filesi ve satarken elindeki en temiz altyapı olduğunu söylemiş
ustam bu işler söylemişle olmaz dest edilmeyen bir filese biyat biçilmez satarsın files core verir sysrr doldurur sürekli çoker ozaman aldığın paranın ne hayrı kalır nede birşeyi bi sağlam bir serverde test et şöyle 1k oyuncuyu sok 1 gün çalışsın filesin gör ona göre satıcaksan karar ver ve fiyat iste neyin ne olduğu belli olmayan bir filesi satma patlak çıkar helal kazanayım derken haram para yeme kimseninde parasını çöp etme sonuçda adam filesi alcak reklam yapcak nerden baksan 5 bin ile 7 bin tl arası para harcicak yazık olur sen kesin bi gör filesini satıcaksan ozaman fiyat iste

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)