Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Martysama 5.4 üzerine Sorunsuz 65-250 Rina Tip files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jordi Tatilde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 171
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
3.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Jordi Tatilde

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
3
Online süresi
5d 2h
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 5 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
46
MmoLira
2,084
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   2   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Turkmmo forum üyeleri,
Yakın zamanda ücretli olarak satın aldığım altyapı filesin üzerine görsellerdeki sistemleri gerek ücretli gerek kendim ekleyerek satışa güncel haliyle çıkartıyorum.İstediğiniz tipe çevirip kendinizce ufak düzenlemelerek yaparak rahatlıkla oyunu açıp oynatabilirsiniz.Normalde kendim açacaktım ancak reklam işi ve yönetme konusunda vakit ayırma kısmında yetersiz olacağımı düşündüm.Şuan 65-250 halindedir ve başlıkta belirttiğim oyundan esinlenerek bu hale getirdim.

Ek olarak plechito'dan bizzat ücretli aldığım yeni sezon kostüm,pet,binek,silah paketleride fileste eklidir.
Filesdeki sistemler ve fixler denenerek atılmıştır sorunsuz sistemler ve fixlerdir.Yaklaşık 1 senedir files ile ilgileniyorum.Olabilecek tüm yerleri arkadaş grubumuzla test ettik.İsteyene atılan fixleri,common ve locale dosyalarını da atabilirim.Dosyalar 1 senedir güncellenmektedir.

Ücretli olarak eklettiğim sistemler(ronark ünvan rütbe vs. yüksek onlinelarda denenmiş sistemlerdir hakettikleri fiyata satın alınmıştır)

Daha detaylı bilgi ve iletişim için discord üzerinden mesaj atarsanız yardımcı olurum.

Discord: jorditatilde

Son yapılan düzenleme ile tüm dönüşümler, bosslardan düşen nesneler, npc içerikleri ve exp oranları gibi oyun içi düzenlemeler 65-250 için özenle hazırlandı. Hemen hemen kur-aç şeklindedir. Test sunucusu için mesaj atabilirsiniz.

🇹🇷 Src tabanlı efsun botu.Arka planda çalışır.Kesinlikle sekme vs. sorunları yoktur.Efsunları kayıt edilir tekrar efsunları girmeye gerek kalmaz.

System_01.png

🇹🇷Sorunsuz K Envanter

System_03.png

🇹🇷Ünvan Sistemi.15 seviye vardır her seviyenin verdiği özellik değiştirebilir.

margrav.png

🇹🇷İkarius Offline Shop ve Nesne Arama.Herhangi bir sorunu yoktur.Sınırsız yang'a uyarlıdır.

System_05.png

System_06.png

🇹🇷Ronark Sistemi.Kazanan loncanın oyuncularına Ronark Hükümdarı tagı verilir.Bu tag ronark tekrar başlayıncaya kadar devam eder.

System_08.png

🇹🇷Anka/Rina tarzı İpek Gelişimi(Normal,Orta ve yüksek şeklinde)

791fd4b03d1dae496b0276313a995946.gif

0aede107cee6cb012a2259de77d76af1.gif

🇹🇷 Anka/Rina Tarzı Şeytan Kanı İksiri Ve Nemere Yıldızı
9ec5b58d985111d005f362bfd830b2aa.gif
766f272e2cd3eb3f5b81f5060b1de06e.gif

🇹🇷Rütbe Sistemi.Oyun süresine göre ilerler toplamda 55 Seviye vardır.Seviyelerin iconları,sonraki seviye için gereken süre ve verdiği özellik değiştirebilir.

System_11.png

🇹🇷Kostümlerin yapımcıların tarafından ücretli satın aldığımız kostümler.Bu kostümler ile uyumlu binek,pet,silah ve kanatlar mevcuttur.Kostumlerin kendilerine özgü parlamaları vardır.

System_14.png

🇹🇷Kadim Efsun Sistemi

System_02.png

Ekstra Eklentiler veYapılan Güncellemeler:
Ekstra Eklentiler :

✅Yanında gezen binek sistemi; Bütün bineklere uyarlanabilir. Binek üzerindeyken özellik verir yanında gezerken özellik vermez
✅Şeytan Kanı İksiri (Yarı İnsanlara Karşı Güçlü efsunu +%10 olan eşyaları şansa bağlı olarak +%15'e yükseltir.)
✅Nemere Yıldızı (Max. HP efsunu +2000 olan eşyaları şansa bağlı olarak +4000'e yükseltir.)
✅İpek Kuyruğu Madalyon (Seviyesiz ipek silahları şansa göre N,O veya Y seviyeye yükseltir.)
✅Sönmüş Razadör Yelesi (N ve O seviye ipek silahları bir üst seviyeye yükseltir.)
✅Razadör Yelesi (İpek silahlara ek olarak 6. ve 7.efsunu ekler, bu efsun karakterlere ve canavalarlara karşı güç gelmektedir.)
✅PSM ve Client Optimizasyonu
✅Obje Mesafelendirme ve Otomatik Toplama
✅Kırmızı Tüy Kalem
✅24 Slotlu Ticaret Ekranı
✅Bonus Tablosu

Yapılan Güncellemeler :

✅ Oyun içi eşya dönüşümleri 1-1 Saka/Anka tarzı yapıldı.Yani 65-250'ye uyarlandı. https://hizliresim.com/ml5hix5

✅ Saka/Anka tarzı normal orta ve yüksek seviyeli bilezik dönüşümü eklendi. https://hizliresim.com/ljwkttr

✅Yeni Metin Dağı,Voba'nın Krallığı ve Yeşil Vadi haritası

✅Yeşil Vadi lastikleri(kırmızı,mavi,yeşil) eklendi.

✅Harf Etkinliği Eklendi
✅Kusursuz Sandık Etkinliği Eklendi
✅Metin Dağına 3 Adet yeni büyücü bossu eklendi. https://hizliresim.com/sx5ap3l

✅Rina/Anka tarzı Ramazan Haritası ve Yeni Ramazan Etkinliği Eklendi. https://hizliresim.com/gmhjrp3 https://hizliresim.com/ldfwd0t

✅Rina/Anka tarzı şerbet ve karakter atak defansları eklendi.(Şerbetler HP,Ortalama,Beceri gibi özellikleri 10 dakika süreyle karaktere tanımlar.Atak/Defanslar ise iconu A şeklinde olanlar her biri bir karaktere karşı atak,iconu D şeklinde olanlar ise bir karaktere karşı defans verir.) https://gyazo.com/dbdfafd61542a2f1395e6e92fb738a51

Şuan aklımda olanlar bunlar dediğim gibi iletişime geçerseniz yardımcı olurum.
Discord : jorditatilde

hayırlı satışlar
Güvenle Ala Bilirsiniz Kendisiyle Alış Veririşimiz Olmuştur Gayet Anlayışlı Ve Elinden Geldikçe Yardımcı Oluyor Hayırlı Satışlar Dillerim.
Kendisi işinde başarılı güvenilir dürüst birisi <3Güzel files gönül rahatlığı ile alınabilir
Hayırlı Satışlar.Arkadaş ile ticaretimiz oldu temiz güvenilirdir şuan için bir sorun görünmüyor filesde geliştirmeye devam ediyorum

Ekli dosyalar

• System_03.png
    System_03.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 0
  • margrav.png
    margrav.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Filesteki sorunlardan bahsetmeye kalkarsak sıfırdan alt yapı bir filese sistemleri eklersiniz sorunsuz şekilde . En basit örneği şahin kalkana bile sura savunması veriyor yani anlayanlar için konuşayım itemdata.h daki bonus tabloları sistemler söküldüğü için kaymış ve bu yüzden bütün efsunlar birbirine girmiş bu sadece bir sorun diğer sorunları dediğim gibi anlatmaya kalkarsam sıfırdan alt yapı geliştiririz . Şuanki güncel bizim filesimize gelirsek eğer bir çok sorun ekibimizce çözülüp stabil hale gelmiştir şuan oyunumuzda sorunsuz devam etmektedir ne kadar başlarda filesten kaynaklı sorun yaşasakta aynı gün içinde çözüp sorunsuz devam ettirdik . Yani almayın diyemem fakat alan çok uğraşır . Alanlara Bol şanslar . Herkese iyi forumlar .
Merhaba arkadaşlar,
Battle2 yönetiminden Lyrion ben.
Arkadaşın referansına ithafen yazıyorum. Malum filesi aldık doğru ancak geliştirmeyi geçtim sorunlardan kafamızı kaldıramadık. O kadar çok hatalı yer var ki sanki görseniz forumda warez edilmişte bu arkadaş indirip dosyaları kendine göre düzenleyip satıyor gibi. Birde 1 senedir geliştiriyorum demiş. Tamamı yalan, zaten martysama v4 altyapısına sahip files nesini geliştirmiş 1 sene ne yapmış çok merak ediyorum. Eklediği nerdeyse tüm sistemler hatalı. Eksik sorunlu, sistemi sıfırdan yapsak bu kadar yormazdı. Ancak çok şükür o kadar uğraştıkki fixlere çözümlere kod tamamlamalara 1 değil 2 files yaptık nerdeyse. Kostüm süre sorunundan tutunda, binek görünmesine yanında gezmesine kadar. Şuan oyunumuz hala aktif 100lerce hata çözdük hala hata çıkmaya devam ediyor. Dediğim gibi sanki warez filesi indirmiş. Bi kaçta kendi yapmış gibi yorum yazıp satıyor. Alacaklara önerim gidin altyapı kurun geliştirin emin olun daha az yorulur ve daha kârlı çıkarsınız. Saygılarla iyi forumlar. Filesi alacak arkadaşlara yarışmalarında başarılar. Psikolog doktorumun numarasını aşağıya bırakırım. Çok net söylüyorum. Alıp inceleyebilirsiniz.
hayırlı satışlar

Satış devam ediyor

Satış devam ediyor

Güncel satış devam ediyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri