NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar. Paylaşım için teşekkürler. Bunun üzerine güncelleme gelir mi? Yoksa son dosyalar mı? Gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? Hata, bug, sorun vs. yok değil mi?

dostum en son ben buna DECİMAL TARGET EKLEDİM CORE YEDİM DİREK KALDIRMIŞSIN BÜYÜK İHTİMAL EKLEMEYE ÇALIŞMIŞSIN AMA CORE YEDİN İÇİN EKLEMEMİŞSİN GERİ

Files alt yapı olarak onumara bence fakat bazı hatalar alıp kapatmamışsın ileride insanlar ekleyip cözmeye çalışıp cözemedinde napacakları onu düşünüyorum neyse teşşekürler

dostum en son ben buna DECİMAL TARGET EKLEDİM CORE YEDİM DİREK KALDIRMIŞSIN BÜYÜK İHTİMAL EKLEMEYE ÇALIŞMIŞSIN AMA CORE YEDİN İÇİN EKLEMEMİŞSİN GERİ
Files alt yapı olarak onumara bence fakat bazı hatalar alıp kapatmamışsın ileride insanlar ekleyip cözmeye çalışıp cözemedinde napacakları onu düşünüyorum neyse teşşekürler
Dostum alt yapıda sistem yok decimal target'ı kaldırma nedenim core yedirmesi değil ve coreluk bir durum yok. Bilmiyorsan lütfen bu tarz mesajlar atıp kullanacak kişilerin aklını bulandırma kaldırma nedenim ise insanlar alt yapıya başlıyor çoğu bunu eklemek istemiyor veya temiz istiyor bazı hatalar alıp konuyu kapatmasaydım eğer emin ol turkmmo adminleri kapatırdı fileste sistem olmadığı için hata core yok. o yüzden lütfen bir daha saçma sapan mesajlar atıp insanların kafalarını bulandırma bu filesla insanlar oyun açtı.

Screenshot_2.png

Dediğiniz sistemi sorunsuz ekledim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri