NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

simya penceresini açmak istediğim de "ejderha taşı simyasını henüz kullanamazsın." diyor. bu simya görevlerini ve level sınırını nasıl kaldırabilirim?

Merhaba çok kıymetli bir paylaşım öncelikle teşekkür ederim. Çok uzun zaman oldu fileslerle ilgilenmeyeli. tekrar geliştirmek istiyorum. Bu filesle başlayıp güzel bir files oluşturmak istiyorum. Acaba kurulum için yardımcı olabilecek bir kaynak var mı yardımlarınıza açığım teşekkürler.

Dostum alt yapıda sistem yok decimal target'ı kaldırma nedenim core yedirmesi değil ve coreluk bir durum yok. Bilmiyorsan lütfen bu tarz mesajlar atıp kullanacak kişilerin aklını bulandırma kaldırma nedenim ise insanlar alt yapıya başlıyor çoğu bunu eklemek istemiyor veya temiz istiyor bazı hatalar alıp konuyu kapatmasaydım eğer emin ol turkmmo adminleri kapatırdı fileste sistem olmadığı için hata core yok. o yüzden lütfen bir daha saçma sapan mesajlar atıp insanların kafalarını bulandırma bu filesla insanlar oyun açtı.
Dostum kimsenin aklını bulandırmıyorum ben saçeye yanlışların varsa onları söyliyorum

Dostum kimsenin aklını bulandırmıyorum ben saçeye yanlışların varsa onları söyliyorum

en son dediğim gibiydi bilemiyorum şimdi ne olmuş
Dostum bu sürüm yaklaşık 2 yıl boyunca aralıksız güncelleme aldı v5'de ve v4'de sadece ama sadece bir sistem vardı hp demecial ve sorunsuz ekledim hiç bir insan bundan core almadı sistem olmayan bir oyun nasıl core yesin sistemden? ve sistemi sorunsuz şekilde ekledim bulandırıyorsun dostum bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri