Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@Sameteserxx az önce çıkarttım ve test ettim sorunsuz.

Ekli dosyayı görüntüle 68655

bu konularda aşırı iyi değilim, kusuruma bakmayın. Ama tekrardan yardımınıza ihtiyacım var...

Screenshot_3.png

bu konularda aşırı iyi değilim, kusuruma bakmayın. Ama tekrardan yardımınıza ihtiyacım var...

Ekli dosyayı görüntüle 68656
Konu başında yazanları keşke okusan intrologin.py'ide ip kısmını güncellemen gerekiyor ve lütfen serverinfo.py 'ide güncellemeyi unutma ayrıca pack nasıl açıp kapatacağını biliyorsundur diye düşünüyorum bilmiyorsan lütfen daha çok araştır kolay gelsin

Konu başında yazanları keşke okusan intrologin.py'ide ip kısmını güncellemen gerekiyor ve lütfen serverinfo.py 'ide güncellemeyi unutma ayrıca pack nasıl açıp kapatacağını biliyorsundur diye düşünüyorum bilmiyorsan lütfen daha çok araştır kolay gelsin
onların ikisinede baktım ip adresleri doğru bir şekilde yazıyor. eksik bir şey yaptığımı düşünüp tekrardan her şeyi sıfırdan kurdum. nerede hata yapıyor olabilirim ?

onların ikisinede baktım ip adresleri doğru bir şekilde yazıyor. eksik bir şey yaptığımı düşünüp tekrardan her şeyi sıfırdan kurdum. nerede hata yapıyor olabilirim ?
O zaman sunucu start almamıştır. attığım vhdlerden birini indir ona kur olay bu intrologin.py ve serverinfo.py'deki ipleri kaydet ardından PACK'i kapat kapattığına emin ol lütfen bu konuda kendin araştır lütfen kolay gelsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri