Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bu konularda aşırı iyi değilim, kusuruma bakmayın. Ama tekrardan yardımınıza ihtiyacım var...
Konu başında yazanları keşke okusan intrologin.py'ide ip kısmını güncellemen gerekiyor ve lütfen serverinfo.py 'ide güncellemeyi unutma ayrıca pack nasıl açıp kapatacağını biliyorsundur diye düşünüyorum bilmiyorsan lütfen daha çok araştır kolay gelsinbu konularda aşırı iyi değilim, kusuruma bakmayın. Ama tekrardan yardımınıza ihtiyacım var...
Ekli dosyayı görüntüle 68656
onların ikisinede baktım ip adresleri doğru bir şekilde yazıyor. eksik bir şey yaptığımı düşünüp tekrardan her şeyi sıfırdan kurdum. nerede hata yapıyor olabilirim ?Konu başında yazanları keşke okusan intrologin.py'ide ip kısmını güncellemen gerekiyor ve lütfen serverinfo.py 'ide güncellemeyi unutma ayrıca pack nasıl açıp kapatacağını biliyorsundur diye düşünüyorum bilmiyorsan lütfen daha çok araştır kolay gelsin
O zaman sunucu start almamıştır. attığım vhdlerden birini indir ona kur olay bu intrologin.py ve serverinfo.py'deki ipleri kaydet ardından PACK'i kapat kapattığına emin ol lütfen bu konuda kendin araştır lütfen kolay gelsinonların ikisinede baktım ip adresleri doğru bir şekilde yazıyor. eksik bir şey yaptığımı düşünüp tekrardan her şeyi sıfırdan kurdum. nerede hata yapıyor olabilirim ?
Araç kullanıyorum, eve geçince kontrol edip haber vereyim hocam.srcleri ayrı ayrı buildlemiyorsun değil mi?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)