-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

artık beni allakadar etmez bu kanki

eyerki öyle birşey varsa gel yayın açıp güzel bir sistem ekliyim core alıcakmıyım görelim kardeşim ben uğraşmıyom artık sizle boş boş şeyler yazmayın

hayla ve hayla arkamdan konuşuyorsunuz sonra neden yazıyor diyosunuz kardeşim benle hakkında konuşmayın razu sana gelirsek kardeşim benim hakkımda neden konuşuyosun kapatmadıkmı bu konuyu kapatdık ee sen dağa niye yazıyon onu geçdim yok ekledim bütün sistemler core more kardeşim kendi gözünle görmedin şeye inanma full+ful sistemli filesse sistem ekliyip core almıyorum yani bu yazmaların beni bitiriyor
Bana ibanını iletir misin? A1 Türkçe dersi alman için maddi yönden destek sağlayacağım.
Arkandan konuşmadım kişi mesaj yazmış cevap verdim seni etiket etmedim bile. Yaşadığım durumu anlattım.
Ne olur artık git kardeşim git. Seni istemiyorum git.

istemyorsan beni kardeşim yazmıcan hayla hakaret ediyosun ee ben yanlış veya doğru yazsam beni allakadar etmez bu ama sizi allay konusu eder bi yanlış yazmayla siz dalgaya atarsınız olayı siz böyle bir insan oldunuz için yazıyosunuz ya bunu başka bir laf bullamadınız için yazıyosunuz Konuya açıklık getireyim senin için razu ben yanlış yazdım benim hattamı senin düzeltmen gerekirken dalga geçiyosun hoş birşey senin için bu dimi :D neyse kardeşim sen milletle dalga geçmeye devam et belki ilerde büyürsünde Doğru düzgün konuşmayı öğrenirsin

istemyorsan beni kardeşim yazmıcan hayla hakaret ediyosun ee ben yanlış veya doğru yazsam beni allakadar etmez bu ama sizi allay konusu eder bi yanlış yazmayla siz dalgaya atarsınız olayı siz böyle bir insan oldunuz için yazıyosunuz ya bunu başka bir laf bullamadınız için yazıyosunuz Konuya açıklık getireyim senin için razu ben yanlış yazdım benim hattamı senin düzeltmen gerekirken dalga geçiyosun hoş birşey senin için bu dimi :D neyse kardeşim sen milletle dalga geçmeye devam et belki ilerde büyürsünde Doğru düzgün konuşmayı öğrenirsin
Tamam

sana son birşey dağa dicem istedin kadar yaz bakmıcam dağa gelip yüzüme konuşa bilirsin saat 21:00 da dcde oluyorum GAME X CORE dc sindeyim yani gelip yüzüme karşı söyliye bilirsin yani ben artık filesle uğraşmıyorum kimseyle derdim yok yardım istiyenlere yardım ediyorum
zamanım oldukca kimseyide Küçük düşürmedim bu zamana kadar ve haylada düşürmicem ben oo konuma düşmem kardeşim hee birşey dağa dicem parayla türkçe öğretmiyolar istiyen öğreniyor bunu haberin olsun

sana son birşey dağa dicem istedin kadar yaz bakmıcam dağa gelip yüzüme konuşa bilirsin saat 21:00 da dcde oluyorum GAME X CORE dc sindeyim yani gelip yüzüme karşı söyliye bilirsin yani ben artık filesle uğraşmıyorum kimseyle derdim yok yardım istiyenlere yardım ediyorum
zamanım oldukca kimseyide Küçük düşürmedim bu zamana kadar ve haylada düşürmicem ben oo konuma düşmem kardeşim hee birşey dağa dicem parayla türkçe öğretmiyolar istiyen öğreniyor bunu haberin olsun
Tamam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri