Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardeşim niye game.core vereni söylim millet arkamdan konuşsun vs vs şeyler desin sonra ben kanıt atayım varmı öyle bi dünya hadi filesi açan patlasın buda benden size hediye herkese kolay gelsin iftira fallan yok saçma saçmada şeyler yazma özelden gelip kudurmalarını ssini atayım sürekli olarak arıyan sendin kanıt buda kudurdun burdan belli :DEkli dosyayı görüntüle 60306
Seni tanımam etmem ama türkçeyi kullanma derecenden ne kadar 2009 hayatı yaşadığının farkındayım.
Benim de yaşım 22 ama kimseyi ne yaş ile ne de baş ile yargılamıcaksın.
Gelelim ana konuya;
Filesi 3 projemde kullandım 3 projedede full sistem ekli ve hiçbir şekilde saatlerce açık bırakmama rağmen ne timeout yiyorum ne de sistemleri denerken game.core yiyorum.
Şöyle bi olay var bazı yapılan fixler yanlış (yanlıştan kastım atılmaması gereken).
Ama bu fixlerde oyuna game.core attırıcak fixler değil, tekrardan eline emeğine sağlık @Razuning

Seni tanımam etmem ama türkçeyi kullanma derecenden ne kadar 2009 hayatı yaşadığının farkındayım.
Gelelim ana konuya;
Filesi 3 projemde kullandım 3 projedede full sistem ekli ve hiçbir şekilde saatlerce açık bırakmama rağmen ne timeout yiyorum ne de sistemleri denerken game.core yiyorum.
Şöyle bi olay var bazı yapılan fixler yanlış (yanlıştan kastım atılmaması gereken).
Ama bu fixlerde oyuna game.core attırıcak fixler değil, tekrardan eline emeğine sağlık @Razuning
Teşekkür ederim öncelikle ve projelerinde başarılar tekrardan. Arkadaşa çok sordum sıkıntı ne problem ne çünkü insanlar bunu kullanıyor ve olduğunca güncellemek istiyorum. Ama her hangi bir şekilde bırak cevap vermeyi iftira atıyor üstüne üstlük sadece sıkıntı yaratıyor. Arkadaşa çoğu kez filesimi kullanan kişilerin core yaratmadığını hatta ilk defa bunu kendisinin söylediğini beyan ettim. Yakın arkadaşlarından birisi kendisinin çoğu sistemi eklerken core alıyor zaten her eklediği sistem core basıyor diye açık açık söyledi. Kendisine bunu dediğimde filesin için kötü konuşmadım etmedim diyor.

Files için teşekkürederim şu game deki warning için bir güncelleme yaparsan sevinirim

Gelelim ana konuya;
artık beni allakadar etmez bu kanki
Teşekkür ederim öncelikle ve projelerinde başarılar tekrardan. Arkadaşa çok sordum sıkıntı ne problem ne çünkü insanlar bunu kullanıyor ve olduğunca güncellemek istiyorum. Ama her hangi bir şekilde bırak cevap vermeyi iftira atıyor üstüne üstlük sadece sıkıntı yaratıyor. Arkadaşa çoğu kez filesimi kullanan kişilerin core yaratmadığını hatta ilk defa bunu kendisinin söylediğini beyan ettim. Yakın arkadaşlarından birisi kendisinin çoğu sistemi eklerken core alıyor zaten her eklediği sistem core basıyor diye açık açık söyledi. Kendisine bunu dediğimde filesin için kötü konuşmadım etmedim diyor.
eyerki öyle birşey varsa gel yayın açıp güzel bir sistem ekliyim core alıcakmıyım görelim kardeşim ben uğraşmıyom artık sizle boş boş şeyler yazmayın

hayla ve hayla arkamdan konuşuyorsunuz sonra neden yazıyor diyosunuz kardeşim benle hakkında konuşmayın razu sana gelirsek kardeşim benim hakkımda neden konuşuyosun kapatmadıkmı bu konuyu kapatdık ee sen dağa niye yazıyon onu geçdim yok ekledim bütün sistemler core more kardeşim kendi gözünle görmedin şeye inanma full+ful sistemli filesse sistem ekliyip core almıyorum yani bu yazmaların beni bitiriyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri