- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Razuning en sevdin arkdaşlarınımı çağırdın OKvisual studio kur arkadaşa anydeskle

- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Güzel kardeşim öncelikle bir IQ testine gitmeni ve Türkçe dersleri almanı çok isterim. Çünkü yazdığın "eleşdiri" değil "eleştiri" diye yazılır. Sen bu A1 Türkçe ile çok yaşayamazsın. Ayrıca sen benim ne çapım ne de çapıma eş değer birisin. Sen daha kendi bilgini artırmadan birinin bilgisini eleştiriyorsan kusura bakma sen kör topal cahilden hiç bir şey değilsin. İster yaşın büyük küçük fark etmiyor sen senden biraz daha bilgisi olan ve biraz daha tecrübesi olan insana bunları yapıyorsan gözümde "Çapsız" dan başka bir şey değilsin. Artık bu mesajdan sonra kalkıp daha da yazarsan kudurmuşluktan başka bir şey değildir ayrıca ek kısmına beyin bırakıyorum azıcık kullanRazuning en sevdin arkdaşlarınımı çağırdın OK![]()
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
KANKA FİLESİ BURDAN SİLECEKSENİZ AYNI HATAYI GERİ YAPAYIM SİZ YAPIN BAKALIM YAPA BİLECEKMİSİNİZRazuning en sevdin arkdaşlarınımı çağırdın OK![]()
VARMI- Katılım
- 10 Şub 2017
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Güzel kardeşim öncelikle bir IQ testine gitmeni ve Türkçe dersleri almanı çok isterim. Çünkü yazdığın "eleşdiri" değil "eleştiri" diye yazılır. Sen bu A1 Türkçe ile çok yaşayamazsın. Ayrıca sen benim ne çapım ne de çapıma eş değer birisin. Sen daha kendi bilgini artırmadan birinin bilgisini eleştiriyorsan kusura bakma sen kör topal cahilden hiç bir şey değilsin. İster yaşın büyük küçük fark etmiyor sen senden biraz daha bilgisi olan ve biraz daha tecrübesi olan insana bunları yapıyorsan gözümde "Çapsız" dan başka bir şey değilsin. Artık bu mesajdan sonra kalkıp daha da yazarsan kudurmuşluktan başka bir şey değildir ayrıca ek kısmına beyin bırakıyorum azıcık kullan
KANKA FİLESİ BURDAN SİLECEKSENİZ AYNI HATAYI GERİ YAPAYIM SİZ YAPIN BAKALIM YAPA BİLECEKMİSİNİZVARMI
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
OK ONDAN KUDURYON ZATTEN HEPGüzel kardeşim öncelikle bir IQ testine gitmeni ve Türkçe dersleri almanı çok isterim. Çünkü yazdığın "eleşdiri" değil "eleştiri" diye yazılır. Sen bu A1 Türkçe ile çok yaşayamazsın. Ayrıca sen benim ne çapım ne de çapıma eş değer birisin. Sen daha kendi bilgini artırmadan birinin bilgisini eleştiriyorsan kusura bakma sen kör topal cahilden hiç bir şey değilsin. İster yaşın büyük küçük fark etmiyor sen senden biraz daha bilgisi olan ve biraz daha tecrübesi olan insana bunları yapıyorsan gözümde "Çapsız" dan başka bir şey değilsin. Artık bu mesajdan sonra kalkıp daha da yazarsan kudurmuşluktan başka bir şey değildir ayrıca ek kısmına beyin bırakıyorum azıcık kullan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)