Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler
Razuning en sevdin arkdaşlarınımı çağırdın OK :)
Güzel kardeşim öncelikle bir IQ testine gitmeni ve Türkçe dersleri almanı çok isterim. Çünkü yazdığın "eleşdiri" değil "eleştiri" diye yazılır. Sen bu A1 Türkçe ile çok yaşayamazsın. Ayrıca sen benim ne çapım ne de çapıma eş değer birisin. Sen daha kendi bilgini artırmadan birinin bilgisini eleştiriyorsan kusura bakma sen kör topal cahilden hiç bir şey değilsin. İster yaşın büyük küçük fark etmiyor sen senden biraz daha bilgisi olan ve biraz daha tecrübesi olan insana bunları yapıyorsan gözümde "Çapsız" dan başka bir şey değilsin. Artık bu mesajdan sonra kalkıp daha da yazarsan kudurmuşluktan başka bir şey değildir ayrıca ek kısmına beyin bırakıyorum azıcık kullan

Güzel kardeşim öncelikle bir IQ testine gitmeni ve Türkçe dersleri almanı çok isterim. Çünkü yazdığın "eleşdiri" değil "eleştiri" diye yazılır. Sen bu A1 Türkçe ile çok yaşayamazsın. Ayrıca sen benim ne çapım ne de çapıma eş değer birisin. Sen daha kendi bilgini artırmadan birinin bilgisini eleştiriyorsan kusura bakma sen kör topal cahilden hiç bir şey değilsin. İster yaşın büyük küçük fark etmiyor sen senden biraz daha bilgisi olan ve biraz daha tecrübesi olan insana bunları yapıyorsan gözümde "Çapsız" dan başka bir şey değilsin. Artık bu mesajdan sonra kalkıp daha da yazarsan kudurmuşluktan başka bir şey değildir ayrıca ek kısmına beyin bırakıyorum azıcık kullan

KANKA FİLESİ BURDAN SİLECEKSENİZ AYNI HATAYI GERİ YAPAYIM SİZ YAPIN BAKALIM YAPA BİLECEKMİSİNİZ :D VARMI

OK ONDAN KUDURYON ZATTEN HEP

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri