M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

la yok filesi kaldır demiyorum lycanı kaldır diyorum ben la :)
Kaldırmıyorum kardeşim kullanmak isteyen kullanır beni ilgilendirmiyor ki lycan sürümünü yayınlamadığımı herkes biliyor bir tek sen bu konuda benim yayınladığımı iddia ediyorsun çözemiyorum.

Bilader senin anlama kıtlın var heralde neyse k.g sana bişey demiyorum dağa ben sana demiyorumki sen paylaşdın diye adamlar paylaşmış konuya eklemişler oda çalışmıyor kimse ekliyemiyor oo yüzden kaldır dedim sana ama umrunda değilki neyse k.g sana

Bilader senin anlama kıtlın var heralde neyse k.g sana bişey demiyorum dağa ben sana demiyorumki sen paylaşdın diye adamlar paylaşmış konuya eklemişler oda çalışmıyor kimse ekliyemiyor oo yüzden kaldır dedim sana ama umrunda değilki neyse k.g sana
anca gülüyor işde cok güllen iyi güller kardaşım :D

anca gülüyor işde cok güllen iyi güller kardaşım :D
Güzel kardeşim bir soru sormak istiyorum sen çalıştıramadın diye herkes mi çalıştıramadı? neden ben lycan sürümünü çalıştırıp fotoğrafını paylaştım? senin yapamadığın her şeyi kimse mi yapamıyor? sen yapamadın diye kimse mi faydalanmak zorunda değil?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri