- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kaldırmıyorum kardeşim kullanmak isteyen kullanır beni ilgilendirmiyor ki lycan sürümünü yayınlamadığımı herkes biliyor bir tek sen bu konuda benim yayınladığımı iddia ediyorsun çözemiyorum.la yok filesi kaldır demiyorum lycanı kaldır diyorum ben la![]()
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
Bilader senin anlama kıtlın var heralde neyse k.g sana bişey demiyorum dağa ben sana demiyorumki sen paylaşdın diye adamlar paylaşmış konuya eklemişler oda çalışmıyor kimse ekliyemiyor oo yüzden kaldır dedim sana ama umrunda değilki neyse k.g sana
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
anca gülüyor işde cok güllen iyi güller kardaşımBilader senin anlama kıtlın var heralde neyse k.g sana bişey demiyorum dağa ben sana demiyorumki sen paylaşdın diye adamlar paylaşmış konuya eklemişler oda çalışmıyor kimse ekliyemiyor oo yüzden kaldır dedim sana ama umrunda değilki neyse k.g sana

- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Bilader senin anlama kıtlın var heralde neyse k.g sana bişey demiyorum dağa ben sana demiyorumki sen paylaşdın diye adamlar paylaşmış konuya eklemişler oda çalışmıyor kimse ekliyemiyor oo yüzden kaldır dedim sana ama umrunda değilki neyse k.g sana
Güzel kardeşim bir soru sormak istiyorum sen çalıştıramadın diye herkes mi çalıştıramadı? neden ben lycan sürümünü çalıştırıp fotoğrafını paylaştım? senin yapamadığın her şeyi kimse mi yapamıyor? sen yapamadın diye kimse mi faydalanmak zorunda değil?anca gülüyor işde cok güllen iyi güller kardaşım![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)