HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu satıra hiç dokunmadım. Evet v4 kullanıyorum Sadece wolfman güncellemesini yapmadımhangi değişikliği sağladın pek bilmiyorum güncel v4 sürümümü mü kullanıyorsun?Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.992. satır.
yahu Razuning kardeşim, çoluk çocukla neden uğraşıp kendini harab edersin anlamıyorum? çamur, bok atanın elinden gelmez böyle işler yapmak, ancak pisleme çalışırlar boşver.
Bu alemde o kadar çok files denedim ki ohooooo şimdiye kadar denediklerim arasında senin fileslar açık ara önde, evet ufak tefek eksikler hatalar kusurlar olabilir o kadarı kadı kızında da var. Çözmeye çalışacağız, çözemezsek destek isteriz senden destek gelmez ise sileriz başka filesa bakarız bu kadar. Haksız mıyım?
Senden şu konuda bilgi rica ediyorum :
- sabit ip net bağlantım var sanal değil normal bsd serverim var senin files kurulu
(bu ara çaktırma ama işyerinde bir makina kurduk 5-6 arkadaş eski günleri hatırlamak için tekrar metin2'ye başladık, hepimiz nerdeyse 40 yaşımıza dayandık, inan bana çok eğlenceli oluyor. Sonra dedik madem bu iş sardı bari eve gittiğimizde de bari bi kule atalım öyle yatalım sorun zaten bu noktada başladı)
- localden sorunsuz bağlanıyoruz gayet temiz ve güzel çalışıyor
- localden 5-6 farklı makinadan bağlanıyoruz problemsiz oynuyoruz
- farklı iplerden sabit ip makinamıza bağlanmak istediğimizde ise karakter yükleme ekranında donup sonra tekrar login ekranına atıyor.
Modemden açtığım portlar sunlar :
22
80
3306
8080
10020
10030
10040
11000
11002
13000
13001
13002
13003
13004
13061
13099
15000
15001
15100
16000
(modemde açtığım portlar)
NOT : V5 güncellemeni dahil etmedim
Bu alemde o kadar çok files denedim ki ohooooo şimdiye kadar denediklerim arasında senin fileslar açık ara önde, evet ufak tefek eksikler hatalar kusurlar olabilir o kadarı kadı kızında da var. Çözmeye çalışacağız, çözemezsek destek isteriz senden destek gelmez ise sileriz başka filesa bakarız bu kadar. Haksız mıyım?
- sabit ip net bağlantım var sanal değil normal bsd serverim var senin files kurulu
(bu ara çaktırma ama işyerinde bir makina kurduk 5-6 arkadaş eski günleri hatırlamak için tekrar metin2'ye başladık, hepimiz nerdeyse 40 yaşımıza dayandık, inan bana çok eğlenceli oluyor. Sonra dedik madem bu iş sardı bari eve gittiğimizde de bari bi kule atalım öyle yatalım sorun zaten bu noktada başladı)
- farklı iplerden sabit ip makinamıza bağlanmak istediğimizde ise karakter yükleme ekranında donup sonra tekrar login ekranına atıyor.
22
80
3306
8080
10020
10030
10040
11000
11002
13000
13001
13002
13003
13004
13061
13099
15000
15001
15100
16000
Son düzenleme:
Allah kolaylık versin vallahi abi ben sana söyleyim sabit ip bilmiyorum ama sunucu alın öyle oynayın rahat oluryahu Razuning kardeşim, çoluk çocukla neden uğraşıp kendini harab edersin anlamıyorum? çamur, bok atanın elinden gelmez böyle işler yapmak, ancak pisleme çalışırlar boşver.
Ekli dosyayı görüntüle 60069
22
80
3306
8080
10020
10030
10040
11000
11002
13000
13001
13002
13003
13004
13061
13099
15000
15001
15100
16000
kardeşim zaten 3-5 kişiyiz sırf bunun için server kiralamayalım dedik çünkü zaten sabaha kadar çalışan makinalar var. Bunlardan biri işimizi görür diye dünüyorduk. Sadece senin filesda değil birkaç files daha denedim bu arada aynı sorun onlarda da var, tam karakter kolunu kadırıyor login olacak tekrar şifre alanına atıyor. Ben kafaya taktım çözecem bunu. Sağolasın.Allah kolaylık versin vallahi abi ben sana söyleyim sabit ip bilmiyorum ama sunucu alın öyle oynayın rahat olur
Hamachi ağı kurup oynayınkardeşim zaten 3-5 kişiyiz sırf bunun için server kiralamayalım dedik çünkü zaten sabaha kadar çalışan makinalar var. Bunlardan biri işimizi görür diye dünüyorduk. Sadece senin filesda değil birkaç files daha denedim bu arada aynı sorun onlarda da var, tam karakter kolunu kadırıyor login olacak tekrar şifre alanına atıyor. Ben kafaya taktım çözecem bunu. Sağolasın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)