- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bak güzel kardeşim beni yanlış anlama benim derdim bütün insanlar kazansın herkes files paylaşıyor benimde derdim files yapmak elimde 100 tane sistem var zorunsuz senin filesine geçirmeyi düşünüyordum ama oo hattadan dolayı geçi,rmedim lycandan dolayyı yanni yani yapıcaksan adam gibi yap derim he yapmıcaksan konuyu kapat veya altına yaz bu files sorunsuz veya zorunlu değildir hatalar vardır siz cözün gibisiniden insanlar ne yapıcanı anlasın derim mesela indirdim bakdım ben fix olarak atılmamış oo map olayına yanni güncell tutarsan sen bunu herkes bu konuyu güncel tutar ve filesin ileri gider ister yazarsın ister yazmassın senin kararın buGünaydın,
Bu cevabı size sabahın 05:47 19.07.2021 tarihinde cevaplıyorum. Ben bir şeyin zorundalığı altında iş yapmıyorum. Bu dosyaları tamamen ÜCRETSİZ paylaştım. geliştirmek ve değiştirmek için her hangi bir şekilde ücret talep etmiyorum. Bir zorundalığım yok. Cevap verme zorundalığımda yok. Lycan güncellemesini ben ŞAHSEN paylaştığımı hatırlamıyorum? ben lycan güncellemesine dair görüntü paylaştım. Core veren bir şey mi varmış göremedim? kısacası kimseyi bir şeye zorlamadım isteyen kullanabilir isteyen kullanmak istemez. iyi sabahlar ve iyi arifeler dilerim![]()
- Konular
- 1
- Online süresi
- 4d 10m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 49
- DevLira
- 0
Çok fazla bug ve hata var
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
kardeşim üçretsizle allakası yok yapamıcaksa oyunda coreler vs şeyler olacaksa niye paylaşıyonki sen milletin emeklerini çöp edicekücretsiz files paylaş, sorunları yüzünden linç yediğinde olur gibi @Razuning
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Kardeşim oyunumu bıraktım geldim core nerede var allah için söyle sanki lycan güncellemesini paylaştım sen lycan güncellemesini konuda görüyor musun core ne kardeşim açıklar mısın hangi hatada veriyor söyle kardeşim ben buna sanki hiç emek vermedim gibi yok bir de milletin emeklerini çöp edecekmişim aynen kardeşim çöp oldu milletin emekleri şu zamana kadar discorddan sayısız insana destek sağladım sana discorddan cevap bile vermedim ki kendin bilirsin ego değil bu yanlış anlama ama kalkıp sen bir sürü insanın geliştirdiği v4'ü yersiz yerersen çenemi açmak zorunda kalırım core nerede göster kardeşimkardeşim üçretsizle allakası yok yapamıcaksa oyunda coreler vs şeyler olacaksa niye paylaşıyonki sen milletin emeklerini çöp edicek
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)