- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Razuning birşey dimi sizden hiç bi halt olmaz neden söylimi okadar fix okadar şey yapıyosunuz ama normal up edileni kaldırıp yenisini koymuyosunuz onu geçdim game core verenleri söyliyosunuz ama yapmıyosunuz siz nasıl fix atmış olabilirsiniz hayla anlamış değillim ben ilgilenme 0 işinize gelirse bakıyosnuz gelmiyosa bakmıyosunuz lycan güncelleme kyomuşsunuz 100/99 yapamıyor normal paket yapıp atmıyosunuzda salak saçma şey yapıyosunuz eyerki yapamıyosanız ben yapayım sizin yerinize sonra milletden başa tutduralım diyosunuz
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
bakın arkdaşlar bu filesi kullanıcaksanız kod bilginiz olacak yoksa hiç bi halt yapamazsınız neden söylimi adamlar yanlış fixliyor ve oo fixleri söyliyorlar ona rahmen konuyu güncellemiyolar
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1h 32m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 26
- DevLira
- 0
bu dosyalar daha iyi değil ayrıca dosyaların ne paylaştığı anlaşılmıyor.bakın arkdaşlar bu filesi kullanıcaksanız kod bilginiz olacak yoksa hiç bi halt yapamazsınız neden söylimi adamlar yanlış fixliyor ve oo fixleri söyliyorlar ona rahmen konuyu güncellemiyolar
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Günaydın,Razuning birşey dimi sizden hiç bi halt olmaz neden söylimi okadar fix okadar şey yapıyosunuz ama normal up edileni kaldırıp yenisini koymuyosunuz onu geçdim game core verenleri söyliyosunuz ama yapmıyosunuz siz nasıl fix atmış olabilirsiniz hayla anlamış değillim ben ilgilenme 0 işinize gelirse bakıyosnuz gelmiyosa bakmıyosunuz lycan güncelleme kyomuşsunuz 100/99 yapamıyor normal paket yapıp atmıyosunuzda salak saçma şey yapıyosunuz eyerki yapamıyosanız ben yapayım sizin yerinize sonra milletden başa tutduralım diyosunuz
Bu cevabı size sabahın 05:47 19.07.2021 tarihinde cevaplıyorum. Ben bir şeyin zorundalığı altında iş yapmıyorum. Bu dosyaları tamamen ÜCRETSİZ paylaştım. geliştirmek ve değiştirmek için her hangi bir şekilde ücret talep etmiyorum. Bir zorundalığım yok. Cevap verme zorundalığımda yok. Lycan güncellemesini ben ŞAHSEN paylaştığımı hatırlamıyorum? ben lycan güncellemesine dair görüntü paylaştım. Core veren bir şey mi varmış göremedim? kısacası kimseyi bir şeye zorlamadım isteyen kullanabilir isteyen kullanmak istemez. iyi sabahlar ve iyi arifeler dilerim

- Konular
- 2
- Online süresi
- 6h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
Gerçeğin bizi uzun zamandır beklediğini ve kendinizi bir şey söylemek için asla motive etmediğinizi güncellemeyi paylaştığınızda açıklayabilirsiniz.Günaydın,
Bu cevabı size sabahın 05:47 19.07.2021 tarihinde cevaplıyorum. Ben bir şeyin zorundalığı altında iş yapmıyorum. Bu dosyaları tamamen ÜCRETSİZ paylaştım. geliştirmek ve değiştirmek için her hangi bir şekilde ücret talep etmiyorum. Bir zorundalığım yok. Cevap verme zorundalığımda yok. Lycan güncellemesini ben ŞAHSEN paylaştığımı hatırlamıyorum? ben lycan güncellemesine dair görüntü paylaştım. Core veren bir şey mi varmış göremedim? kısacası kimseyi bir şeye zorlamadım isteyen kullanabilir isteyen kullanmak istemez. iyi sabahlar ve iyi arifeler dilerim![]()
Lynca ?????
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)