IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

server sourcenin externi yok dosyaları kontrol ederseniz göreceksiniz

Yok var resim de belirttiği dosya onda problem yok ben direk tgz olarak ftp ye atıp çıkardım gene derlemedi

Yok var resim de belirttiği dosya onda problem yok ben direk tgz olarak ftp ye atıp çıkardım gene derlemedi
Freebsd 9.2 mysql 5.5 vdh'inde derleyin ben derlemede hiç bir sorun yaşamıyorum sorun sizde olabilir.

Freebsd 9.2 mysql 5.5 vdh'inde derleyin ben derlemede hiç bir sorun yaşamıyorum sorun sizde olabilir.

Sanal makine sabit ip değil yani maalesef öyle yapamam 0 kurulum önce ki sourceyi derlediğim makine maalesef bunu derlemedi bende mi sorun var diyip tekrar paket kurulumu yapacağım şimdi. 2 makine denedim bir tanesi 12.0 build için kullanıyordum dedim 9.2 de derleniyordu bu 12.0 da aynı hatayı verdi hemen 9.2 ye geçtim gene aynı hatayı verdi

Son düzenleme:
Sanal makine sabit ip değil yani maalesef öyle yapamam 0 kurulum önce ki sourceyi derlediğim makine maalesef bunu derlemedi bende mi sorun var diyip tekrar paket kurulumu yapacağım şimdi. 2 makine denedim bir tanesi 12.0 build için kullanıyordum dedim 9.2 de derleniyordu bu 12.0 da aynı hatayı verdi hemen 9.2 ye geçtim gene aynı hatayı verdi
/usr kısmına atıp deneyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri