Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aaa hakkaten extern yok lütfen externide paylaşırmısınız @Razuning
benim dışımda kimse fark etmedi mi yav kimse sıfırdan kurup derleme çalışmadı mı herkes üstüne mi attı ne yaptı v3 ü bulsam zaten indirecektim silmişim

Extern klasörü yok src de o yüzden olabilir mi çünki sizin bu yeni paylaştığınız da yok
extern zaten içerisinde sadedce extern diye ayrı bir yolda belirtilmemiş hepsi bu.aaa hakkaten extern yok lütfen externide paylaşırmısınız @Razuning
server sourcenin externi yok dosyaları kontrol ederseniz göreceksinizextern zaten içerisinde sadedce extern diye ayrı bir yolda belirtilmemiş hepsi bu.
Merhabalar,server sourcenin externi yok dosyaları kontrol ederseniz göreceksiniz
Hayır extern klasörü mevcut sadece konumları değişik örnek kanıtlamak gerekirse aşağıdaki ssler yardımcı olacaktır.(Not ; extern klasörüne taşınmış src ile karşılaştırdım.)
allahalla ben mi bulamıyorum booost cryptopp hacshield gtest devil xtrap olan klasörlü herhangibir klasör yokMerhabalar,
Hayır extern klasörü mevcut sadece konumları değişik örnek kanıtlamak gerekirse aşağıdaki ssler yardımcı olacaktır.(Not ; extern klasörüne taşınmış src ile karşılaştırdım.)
Ekli dosyayı görüntüle 27009
Ekli dosyayı görüntüle 27010
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)