kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler
Konu tekrar incele notlara bir bak
Vallahi hocam zaten senin yazdığın herşeyi doğru yaptım. hatta şöyle söyleyeyim k envanterli gridli gelişmiş halini sorunsuz kurup build edebiliyorum ve çalışıyor ancak ham halinde böyle bir sıkıntı mevcut.

Vallahi hocam zaten senin yazdığın herşeyi doğru yaptım. hatta şöyle söyleyeyim k envanterli gridli gelişmiş halini sorunsuz kurup build edebiliyorum ve çalışıyor ancak ham halinde böyle bir sıkıntı mevcut.
benim verdiğim vhd'yi kullanıyor musun? doğru olan dump proto da ki protoları /usr/game/db 'ye attın mı ? sysser var mı eğer benim verdiğim vhd'yi kullanmıyorsan indir kur kullan daha 2 gün önce v5'e girip bir şeyler yaptım

benim verdiğim vhd'yi kullanıyor musun? doğru olan dump proto da ki protoları /usr/game/db 'ye attın mı ? sysser var mı eğer benim verdiğim vhd'yi kullanmıyorsan indir kur kullan daha 2 gün önce v5'e girip bir şeyler yaptım
Hocam sizin vhd'yi kullanıyorum. Benim hata yaptığım nokta o herhalde bu olaylarda yeniyim. DB ye hangi dosyaları atmam gerekiyor bu konuda bir fikrim yok.

Hocam sizin vhd'yi kullanıyorum. Benim hata yaptığım nokta o herhalde bu olaylarda yeniyim. DB ye hangi dosyaları atmam gerekiyor bu konuda bir fikrim yok.
konuda verdiğim güncel dump proto'yu indir onun içerisinde olan txtleri item_ gibi txtleri /usr/game/db kısmına at

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)

Geri