xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı En Baştan Başlama Filesları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan andya34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 655

andya34

Level 1
Üye
Konular
4
Çözüm
1
Online süresi
4m 23s
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
86
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba. metin2 server işine en başından başlamak istiyorum 40k dosyalarla birlikte. hiç ellenmemiş üstünde oynanmamış fileslar önerebilir misiniz? şu ana kadar kraizy.tgz i buldum ama içlerinde sadece server core ları ve client binary si var yani elimde server structure ve client structure yok bunların ellenmemişi hangileridir bi bilgi bulamadım buraya sorayım dedim. yardım ederseniz sevinirim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

kendin sistem yazmayacaksan sağdan soldan topladığın sistemleri eklemek sana bir katkı sağlamaz söyliyim sadece yine sen bilirsin ve bug çözmek sistem eklemekten daha çok geliştirebilir seni ben en azından bu şekilde düşünüyorum çok tecrübem olmamasına rağmen

Forumdaki alt yapıları kullanabilirsin ha yok ben kökten gameforgenin saf dosyaları ile başlıyacağım diyorsan 3 sene fix yaparsın.

merhaba. metin2 server işine en başından başlamak istiyorum 40k dosyalarla birlikte. hiç ellenmemiş üstünde oynanmamış fileslar önerebilir misiniz? şu ana kadar kraizy.tgz i buldum ama içlerinde sadece server core ları ve client binary si var yani elimde server structure ve client structure yok bunların ellenmemişi hangileridir bi bilgi bulamadım buraya sorayım dedim. yardım ederseniz sevinirim
dostum millet sistemleri eklemekten de fixleri ile uğraşmaktan da bıkmış bu işlerle uğraşan insanların yarısı zaten hazırın peşinde sen saf süt kokan bir yavru dosyaların peşindesin ömrünü adamak deyimini yanlış değerlendiriyorsun bence alt yapı fixi düzgün bir files bul başla derim bahsettiğin türden yapmak istersen torunlarım yapacağın files ile ilgilenir belki kolay gelsin şimdi den

Sabitteki Mainline released dosyalarıyla başla , granny 2.9'a yükseltmek ile başlayabilirsin. kraizy ile başlarsan python 2.7 yükseltmekle falan uğraşacaksın uzun iş zaten o vs13 ilede build olmuyor ulubeyin hazırlamış olduğu dosyalar başlangıç için uygun.

Sabitteki Mainline released dosyalarıyla başla , granny 2.9'a yükseltmek ile başlayabilirsin. kraizy ile başlarsan python 2.7 yükseltmekle falan uğraşacaksın uzun iş zaten o vs13 ilede build olmuyor ulubeyin hazırlamış olduğu dosyalar başlangıç için uygun.
vs13le build etmişliğim var nasıl olmuyormuş :D hatta vs19a kadar yükselttim novaline clienti. şu an ki lib sürümleri de şu şekilde:
Boost 1.72
Cryptopp 8.2.0
DevIL 1.8.0 (Unicode)
Granny 2.11.8
libjpeg 9c
lzo 2.10
Python 2.7.6

sabitteki mainline released derken hangi konu?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri